Announcement

Collapse
No announcement yet.

Installed AC3 filter now video doest play

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Installed AC3 filter now video doest play

    I installed AC3 filter 1.11 over 0.7b to try and sort out the problem of my movies being really quiet, and now no AVI files will play with sound in WMP, and WMV gives error C00D11D1

    "Windows Media Player cannot play the file because there might be a problem with the sound or video device, such as a sound or video card."

    Now i've checked a plain AVI with Gspot and it says everything is fine, but when i try to render it it says one of the streams is of an unsupported format. I've uninstalled and reinstalled ffdshow and AC3 filter but nothing's working. The whole reason i need to get wmv working is becuase i have a movie file in Windows movie maker i need to export and it wont do it!

    Any ideas?

    Cheers
    Last edited by mobilemadness; Jan 14, 2007, 03:26 PM.
    LAPTOP
    Dell Studio 15 : Core 2 Duo T5750 (Merom) : 4GB DDR2-667 : Radeon HD3450 256MB : 320GB 5400rpm : 15.4" WXGA 1280x800 : Blu-Ray
    LAPTOP (DEAD)
    Mobile Athlon 64 4000+ (Newark) : Via K8T890 : 1024MB DDR333 : Mobility Radeon X700 128MB : 100GB 4200rpm Fujitsu : 15.4" WXGA 1280x800 : 5601 3DMark2003
    DESKTOP (DEAD)
    Althlon XP 2500+@3200+ (Barton) : Abit NF7-S2G : 1024MB Geil DDR400 : GF3@240/540 : SAMSUNG SpinPoint P 160GB SATA : TT Tsunami Dream : TT Butterfly 480w PSU : 1281 3DMark2003


    #2
    I'm using 0.7b. In Media player classic, you can go into the AC3 properties and turn up the volume on any channel you want.
    You do this while the movie is playing...go into Filters>AC3 Filter.
    "World's First Analyst and Therapist: the Analrapist"
    "Part time Cork Soaker"

    Comment


      #3
      I've sorted the problem, its just wmp and wmv not working which is causing me issues!
      LAPTOP
      Dell Studio 15 : Core 2 Duo T5750 (Merom) : 4GB DDR2-667 : Radeon HD3450 256MB : 320GB 5400rpm : 15.4" WXGA 1280x800 : Blu-Ray
      LAPTOP (DEAD)
      Mobile Athlon 64 4000+ (Newark) : Via K8T890 : 1024MB DDR333 : Mobility Radeon X700 128MB : 100GB 4200rpm Fujitsu : 15.4" WXGA 1280x800 : 5601 3DMark2003
      DESKTOP (DEAD)
      Althlon XP 2500+@3200+ (Barton) : Abit NF7-S2G : 1024MB Geil DDR400 : GF3@240/540 : SAMSUNG SpinPoint P 160GB SATA : TT Tsunami Dream : TT Butterfly 480w PSU : 1281 3DMark2003

      Comment

      Working...
      X