Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Computing Forums » Operating Systems
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Operating Systems Discussion topics on operating systems including all iterations of Windows, MacOS, BeOS, etc.

"
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Oct 18, 2013, 12:14 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
0091/2
Rage3D Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Location: China Brooklyn, NY
Posts: 4,410
0091/2 is still being judged by the masses


Default Eventviewer Query Error with Win8.1 update

After the Win8.1 update the Administrative Events in Event Viewer keep naggin about a missing log file. The log is "Microsoft-Windows-DxpTaskRingtone/Analytic" It's in Applications and Services Logs-->Microsoft-->Windows-->DxpTaskRingtone/Analytic.
I checked Log properties, the Log path is Not Available. I try inputting the log path in the properties but it doesn't save.

Anyone know how to...? A) remove it from the log. or B)save a log path. or C)???
__________________
Lenovo x61t - Display : 12.1 (Multi-Touch) - CPU : Intel Lv7700 @1.8ghz - Graphics : Intel GMA X3100 graphics - Chipset : Intel 965 Express - Communication : Intel Wireless WiFi Link 4965AGN
10/100/1000 Ethernet - RAM : G.skill ddr2 800 4gb - Storage : G.Skill 64 SSD(SLC) - Battery : 8cell

Last edited by 0091/2 : Oct 18, 2013 at 12:21 AM.
0091/2 is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 09:51 AM   #2
Sayjimwoo
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4
Sayjimwoo is still being judged by the masses


Default

I have just installed Windows 8.1 and I am getting the exact same thing.
like you say, It just says it cannot find the file specified. Is everyone else getting this Event log error? I don't know whether to reinstall Windows or will the error just come back
Sayjimwoo is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 10:18 AM   #3
Sayjimwoo
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4
Sayjimwoo is still being judged by the masses


Default

Good news 0091/2 I managed to remove it from the log and it no longer appears
Apparently it is because 8.1 is an upgrade. If it was the full 8.1 install then it wouldn't appear.
I have just got to go out for a few hours. On my return I will show you how its done.
Sayjimwoo is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Oct 18, 2013, 11:20 AM   #4
0091/2
Rage3D Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Location: China Brooklyn, NY
Posts: 4,410
0091/2 is still being judged by the masses


Default

Thx. I already manage to fix it but please post your solution. It will help others.
__________________
Lenovo x61t - Display : 12.1 (Multi-Touch) - CPU : Intel Lv7700 @1.8ghz - Graphics : Intel GMA X3100 graphics - Chipset : Intel 965 Express - Communication : Intel Wireless WiFi Link 4965AGN
10/100/1000 Ethernet - RAM : G.skill ddr2 800 4gb - Storage : G.Skill 64 SSD(SLC) - Battery : 8cell
0091/2 is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 11:24 AM   #5
Sayjimwoo
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4
Sayjimwoo is still being judged by the masses


Default

No problem. By the way what is your Event viewer like in general?
I am getting many errors. On one boot I received 221 errors???

On Windows 8 I didn't have 1 error.
Sayjimwoo is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 11:54 AM   #6
0091/2
Rage3D Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Location: China Brooklyn, NY
Posts: 4,410
0091/2 is still being judged by the masses


Default

101errors. A lot of them are .net runtime and application(win8) hang errors. I had those errors before on my win8. I don't have a clue on how to fix the .net runtime errors. It doesn't affect my PC daily use. I wouldn't worry about all those errors. Look into them if it affects what you do.
__________________
Lenovo x61t - Display : 12.1 (Multi-Touch) - CPU : Intel Lv7700 @1.8ghz - Graphics : Intel GMA X3100 graphics - Chipset : Intel 965 Express - Communication : Intel Wireless WiFi Link 4965AGN
10/100/1000 Ethernet - RAM : G.skill ddr2 800 4gb - Storage : G.Skill 64 SSD(SLC) - Battery : 8cell
0091/2 is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 12:52 PM   #7
Sayjimwoo
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4
Sayjimwoo is still being judged by the masses


Default

I keep getting these errors -

The machine-default permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{C2F03A33-21F5-47FA-B4BB-156362A2F239}
and APPID
{316CDED5-E4AE-4B15-9113-7055D84DCC97}

Sometimes 50 at a time. Turns out its the Bing Weather app. Many people ere getting it on 8.1 as soon as you access this particular app. I guess if it is widespread then there will no doubt be a fix soon.
Sayjimwoo is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 09:22 PM   #8
0091/2
Rage3D Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Location: China Brooklyn, NY
Posts: 4,410
0091/2 is still being judged by the masses


Default

THat's a big help. I get that too.
__________________
Lenovo x61t - Display : 12.1 (Multi-Touch) - CPU : Intel Lv7700 @1.8ghz - Graphics : Intel GMA X3100 graphics - Chipset : Intel 965 Express - Communication : Intel Wireless WiFi Link 4965AGN
10/100/1000 Ethernet - RAM : G.skill ddr2 800 4gb - Storage : G.Skill 64 SSD(SLC) - Battery : 8cell
0091/2 is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2013, 06:06 PM   #9
Oblique82
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Oblique82 is still being judged by the masses


Default

Hi - I need help with this too please - would someone kindly post the step by step instructions to fix?

I have started another thread on this that I can link here to help others at here:
Oblique82 is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2013, 06:09 PM   #10
Oblique82
Newbie
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Oblique82 is still being judged by the masses


Default

I need a fix for this too please!
Oblique82 is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2013, 08:56 PM   #11
0091/2
Rage3D Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Location: China Brooklyn, NY
Posts: 4,410
0091/2 is still being judged by the masses


Default

Open regedit: press Win+r and input regedit
Navigate to:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WINEVT\Channels] Delete "Microsoft-Windows-DxpTaskRingtone/Analytic" Back it up just in case something goes wrong. Open Local Services. Go search settings if you don't know where that is. You need to restart "Windows Event Log".
__________________
Lenovo x61t - Display : 12.1 (Multi-Touch) - CPU : Intel Lv7700 @1.8ghz - Graphics : Intel GMA X3100 graphics - Chipset : Intel 965 Express - Communication : Intel Wireless WiFi Link 4965AGN
10/100/1000 Ethernet - RAM : G.skill ddr2 800 4gb - Storage : G.Skill 64 SSD(SLC) - Battery : 8cell
0091/2 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P8Z77-V pro + Win8 = ACPI Event 13 error 0091/2 General Hardware 4 Apr 22, 2013 08:02 PM
Win8 error checking tool bug? 0091/2 Operating Systems 2 Dec 6, 2012 07:58 PM
Windows Update error 80070002 Lupine Operating Systems 13 Aug 1, 2009 01:42 AM
office update error Microsoft General Software 0 Sep 27, 2003 10:43 PM
Weird error when using windows update with XP? david_eales Operating Systems 2 Oct 26, 2001 01:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:55 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink