Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Other Graphics Cards and 3D Technologies
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Other Graphics Cards and 3D Technologies Discussion forum for any graphics hardware not provided by AMD/ATI. Also place to discuss 3D technologies such as 3D Stereo, PhysX and other interesting developments/rumours in the 3D industry.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 22, 2013, 02:51 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Kain
Radeon Caribbean Islands
 
Join Date: Jan 2001
Location: Dubai, UAE
Posts: 4,379
Kain once won a refrigerator on 'The Price is Right'Kain once won a refrigerator on 'The Price is Right'Kain once won a refrigerator on 'The Price is Right'Kain once won a refrigerator on 'The Price is Right'Kain once won a refrigerator on 'The Price is Right'Kain once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Default Is it bad if your GPU outputs 4000 fps?

When I am in the menu in Crysis 1, I am running at 3000-4000 fps. Is this bad for my graphics card? I know I can cure this with V-Sync but want to know if I can damage anything if I don't use it.
Kain is offline   Reply With Quote
Old Sep 22, 2013, 03:03 PM   #2
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 26,441
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

At 4444 fps it sucks you through the monitor into another dimension.
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Sep 22, 2013, 03:04 PM   #3
acroig
Master Troll
 
Join Date: May 2004
Location: Manches Troll Master of Manchesville
Posts: 45,893
acroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand sunsacroig glows with the radiance of a thousand suns


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
At 4444 fps it sucks you through the monitor into another dimension.
__________________
By your retarded posts i can only conclude you haven't been spanked enough.

yoz
acroig is online now   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Sep 22, 2013, 11:04 PM   #4
Seyiji
Team 🌙 Moon
 
Join Date: Jun 2004
Location: Manches Manchesville
Posts: 13,859
Seyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of ReputationSeyiji has achieved the Highest Pinnacle of Reputation


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
At 4444 fps it sucks you through the monitor into another dimension.
Be careful the fog on the other side is thick as hell. Make sure to put on your glasses to see through it
Also tell Teddie to stay away from Yukiko
__________________
,____,
[^_^]
/)___)

-"---"-
Rage3D PC Gaming Hit-List
Official PC Gaming Deals Thread
Has the above thread been misplaced/renamed/merged/stickied/locked? Well then there's a doins transpirin! Find the tome and bring forth the sacrifice to restore peace and order.
"VIAGRA FALLS, slowly I turned, and step by step, inch by inch, I walked up to him, I smashed him, I hit him, I bonked him, I bopped him, I socked him and I mashed his face and I knocked him down."
Seyiji is offline   Reply With Quote
Old Sep 23, 2013, 12:22 AM   #5
KAC
That postcount though...
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pakistan Lahore
Posts: 57,085
KAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dialKAC is on Chuck Norris' speed-dial


Default

Pretty sure this high frame rate can bust a cap on your monitor...
KAC is offline   Reply With Quote
Old Sep 23, 2013, 12:41 AM   #6
madyasiwi
Radeon R420
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 230
madyasiwi is still being judged by the masses


Default

Your card can handle it, just make sure to put your helmet on.
madyasiwi is offline   Reply With Quote
Old Sep 23, 2013, 12:54 AM   #7
bill dennison
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States phoenix
Posts: 20,902
bill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppersbill dennison has a basement full of buried neg-reppers


Default

I didn't know anyone used CGA anymore
bill dennison is offline   Reply With Quote
Old Oct 13, 2013, 01:55 PM   #8
False Christian
Rage3D Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Location: Canada Oshawa, Ontario
Posts: 1,225
False Christian is still being judged by the masses


Default

I get over 5,000 fps in GLQuake. So, don't worry about it!
False Christian is offline   Reply With Quote
Old Oct 17, 2013, 12:39 PM   #9
gamekill
keep gaming!
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,185
gamekill is still being judged by the masses


Default

When my card outputs insane framerates (Radeon 7950) during a benchmark etc (vsync off) I get the impression I can hear a very high-pitched sound coming off my PC. I think it is energy-related, either from the card itself or the PSU? Anyway, I don't think it is harmless. Might bust a capacitor or something? I don't really know this stuff. But I prefer to keep vsync on because of this.

__________________
||my games:_www.mynightjobgame.com__www.chameleongame.com__www.minihuntgame.com
|| Witcher 3 ::: Unreal Engine 4
|| MSI Ge62 2QE ::: i7-4720 ::: 16GB DDR3 ::: GTX965m ::: Evo850 500GB ssd
|| ::: New 3DS cfw Luma :::
||____________________________________________________________________________________________
gamekill is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2013, 12:01 AM   #10
Napoleonic
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6,598
Napoleonic once held a door open for a complete strangerNapoleonic once held a door open for a complete strangerNapoleonic once held a door open for a complete stranger


Default

maybe at over 9000 fps your monitor can turn super saiyan.
__________________
I guess it's the trend nowdays with games; either you are a hardcore PC GAME, or you live long enough to see yourself become a console port
Napoleonic is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only 11.67V on the 12V Outputs initialised General Hardware 3 Aug 1, 2007 09:32 AM
How to switch between Outputs? windmiller Radeon Technical Support 1 Jan 17, 2006 08:35 PM
ATi Radeon 9500 Pro Outputs? PBalla AMD Radeon Discussion and Support 2 Dec 5, 2003 01:44 PM
Any way to run DVI and VGA outputs at the same time? TonyMuffTana Radeon Technical Support 1 Oct 14, 2003 02:52 AM
9800 Outputs Kuja AMD Radeon Discussion and Support 3 Sep 6, 2003 12:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:55 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink