Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » More Discussions » Multimedia Discussion and Technical Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Multimedia Discussion and Technical Support Discussion and support forum for all of the All-In-Wonder Radeon cards, the TV-Wonder, Remote Wonder I and II, the new HDTV Wonder, and basically anything with VIVO support.

"
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 21, 2009, 09:44 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
x-tech
Windows 7 Junkie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Canada Boonies
Posts: 241
x-tech is still being judged by the masses


Default Catalyst Media Center Update

Found this today:

http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=35107

Hopefully the link will work...
x-tech is offline   Reply With Quote
Old Jan 21, 2009, 09:53 PM   #2
cromwell
Radeon HD 6850
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 164
cromwell is still being judged by the masses


Default

Nope. The correct url is:

http://support.ati.com/ics/support/d...asp?deptID=894

Upgrades all existing CMC's to version 1.0.4310

Happy hunting.
cromwell is offline   Reply With Quote
Old Jan 21, 2009, 10:22 PM   #3
x-tech
Windows 7 Junkie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Canada Boonies
Posts: 241
x-tech is still being judged by the masses


Default

Thanks for the correction!

I just applied the update and my sound is hooped. I should have left well enough alone...
x-tech is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jan 31, 2009, 09:45 PM   #4
cromwell
Radeon HD 6850
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 164
cromwell is still being judged by the masses


Default

I have a Sapphire Theatrix HD 650 PCI card on Vista 32. I did a clean install of the Cat 9-1 Theater Driver, along with the 1.0.4210 CMC I downloaded from Diamond MM. (Thanks, MrDave) Sound was borked when changing channels using that configuration. Downloaded and installed the ATI 1.0.4310 update, and now it works perfectly. Go figure.
cromwell is offline   Reply With Quote
Old Feb 1, 2009, 02:44 PM   #5
x-tech
Windows 7 Junkie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Canada Boonies
Posts: 241
x-tech is still being judged by the masses


Default

Be thankful it works and let's not jinx it!!

I've been struggling with mine since I "updated" it. The audio and video stutter/skip while watching live tv but it's fine when you record.

Not a huge deal since I mostly record anyway, but still something I'd like to rectify.
x-tech is offline   Reply With Quote
Old Feb 2, 2009, 08:54 AM   #6
Agustus
Rage3D Veteran
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,304
Agustus is still being judged by the masses


Default

I have an ATI TV Wonder 650 PCI card but I’m not sure I want to try this since I’m using Vista Media Center.

However, I noticed that the earlier implementations of Catalyst Media Center AKA Cyberlink PowerCinema installed much like Cyberlink PowerCinema in that it didn’t care if you had actual ATI hardware or not (or supported ATI hardware).

I guess I’m just curious if just anyone can download this update and use it. I’m guessing that ATI was waiting for Cyberlink to update the software and implement some kind of protection mechanism so everyone and their grandmother can’t use it, just those with supported ATI hardware. Actually, knowing Cyberlink, you probably have to have an earlier version of Catalyst Media Center installed before the update will install.
__________________
Intel Core i7 920 | ASUS P6T Deluxe | MSI GTX260 | 6GB DDR3 Tri-Channel | Seagate 750GB + WD 1TB | Antec 300 Case | Windows 7 Home Premium 64bit

Intel Core i7 860 | ASUS P7P55D Pro | eVGA 8800GT | 4GB DDR3 | WD 1TB | Antec 300 Case | Windows 7 Ultimate 64bit

ViewSonic VX2235WN 22" 16:10 5ms LCD | Intel Core 2 Quad Q6600 | 2GB Corsair XMS2 DDR2 800 + 1GB OCZ DDR2 800 | Gigabyte GA-P35C-DS3R | eVGA 8800GT 512MB | 2x AVerTV Combo PCIe X1 Tuners QAM| LG GGW-H20L Blu-Ray Burner | 2x Seagate 650GB HDD | CoolerMaster eXtreme 650W SLI PSU | Antec P180 | Vista Home Premium OEM SP2

ViewSonic N3250W 32" 16:9 8ms HD Ready LCD TV With HDMI | ViewSonic VX2235WN 22" 16:10 5ms LCD | AMD Athlon 64 X2 4800+ | 2GB Kingston PC3200 RAM | ASUS A8N-SLI Deluxe | eVGA 8800GTS 320MB | SiliconDust HDHomeRun QAM | ATI HDTV Wonder | ATI TV Wonder 650 | Sapphire T550P | PowerColor T550P PCIe | NEC ND-3540A | Seagate 500 GB HDD | WD 320 GB HDD | Maddog BTX/ATX 500W PSU | Modified Castek CK-1018-1A Tower Case | XBox 360 MCE Extender | XBox 360 HD DVD Drive | Hauppauge HD PVR | Vista Home Premium Retail SP2

Dual 17” LCD | AMD Athlon 64 X2 3800+ | 1GB Kingston PC3200 | ASUS A8N32-SLI Deluxe | AIW X1900 | HDTV Wonder | Visiontek T550 Pro | NEC ND-3520A | 4x 250GB HDD | CoolerMaster 500W PSU | Antec Server Case | Media Center Edition 2005 SP2


LG 42" 1080p 120Hz HDTV 42LH40 | HP P6150 | Intel E5300 | 4GB DDR2 | IPIEL-LA3 | Intel GMA X4500 HD | ATI Theater 550 | SiliconDust HDHomeRun QAM | 500GB HDD | HP Media Smart Case | Windows 7 Ultimate 64bit

Samsung 40" 1080p HDTV LN40A500 | HP m1070n MCE PC | Intel 520 P4 2.8GHz HTT | 2GB PC3200 | ASUS PTGD1-LA | eVGA 9500GT | BlackBird NTSC | SiliconDust HDHomeRun QAM | NEC ND-3500 | Seagate 750GB HDD | HP Media Smart Case | Vista Home Premium Retail SP2

Windows Home Server PP3 | Athlon XP 1900+ | 1.5GB DDR 400 | ASUS A7N8X Deluxe | AIW 9800 Pro | ~3.5TB HDD


HP LX195 MediaSmart Windows Home Server
Agustus is offline   Reply With Quote
Old Feb 3, 2009, 12:14 AM   #7
CKS
Rage3D Veteran
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 2,073
CKS is still being judged by the masses


Default

for me, the version on the CD is 3202, dated back in 2007, is it possble to download 4310 version in a complete package? or do I have to install 3202 from CD first and then update?

I actually tried powercinema 6.0.2221, tv works fine, but radio doesn't work, it says something like no supporting hardware.

edit: 650 PCI

Last edited by CKS : Feb 3, 2009 at 04:35 AM.
CKS is offline   Reply With Quote
Old Feb 3, 2009, 02:19 PM   #8
paulgo
Radeon HD 6770
 
Join Date: Mar 2003
Location: United States Maryland
Posts: 56
paulgo is still being judged by the masses


Default

The update worked fine for me. However using Vista 64 the UAC now asks for permission every time I launch the application.
paulgo is offline   Reply With Quote
Old Feb 8, 2009, 01:27 PM   #9
caveman-jim
Retired
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 48,595
caveman-jim once won a refrigerator on 'The Price is Right'caveman-jim once won a refrigerator on 'The Price is Right'caveman-jim once won a refrigerator on 'The Price is Right'caveman-jim once won a refrigerator on 'The Price is Right'caveman-jim once won a refrigerator on 'The Price is Right'caveman-jim once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Default

Quote:
Originally Posted by x-tech View Post
Found this today:

http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=35107

Hopefully the link will work...
Quote:
Originally Posted by cromwell View Post
Nope. The correct url is:

http://support.ati.com/ics/support/d...asp?deptID=894

Upgrades all existing CMC's to version 1.0.4310

Happy hunting.
Neither of these links takes me to a download, for me. Cliffs? Anyone got it that can rehost it or post a torrent?


edit - as soon as I posted it that, I did a search for CMC 1.0.4310 and found this: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=27141
caveman-jim is offline   Reply With Quote
Old Feb 27, 2009, 12:06 AM   #10
itiswhatitis
Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
itiswhatitis is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by caveman-jim View Post
Neither of these links takes me to a download, for me. Cliffs? Anyone got it that can rehost it or post a torrent?


edit - as soon as I posted it that, I did a search for CMC 1.0.4310 and found this: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=27141
Did they delete it from their site?
Cause I searched their whole site, could not find the update.....
itiswhatitis is offline   Reply With Quote
Old Feb 27, 2009, 11:11 AM   #11
itiswhatitis
Newbie
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
itiswhatitis is still being judged by the masses


Default

Did they just remove that CMC 1.0.4310 update from their site?
I searched their whole site, couldn't find it anywhere....
itiswhatitis is offline   Reply With Quote
Old Mar 5, 2009, 02:37 AM   #12
DA1745
The Big Cheese
 
Join Date: Jan 2009
Location: United States Wisconsin
Posts: 135
DA1745 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by itiswhatitis View Post
Did they delete it from their site?
Cause I searched their whole site, could not find the update.....
Quote:
Originally Posted by itiswhatitis View Post
Did they just remove that CMC 1.0.4310 update from their site?
I searched their whole site, couldn't find it anywhere....
No, it's still there. Try going to their main site:
http://www.amd.com/us-en/
Then select " SUPPORT & DRIVERS" from the main choices that run HORIZONTALLY near the top of the page
http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
On the bottom left (currently as they have changed the site) you see the Green Subtopic SEARCH BY PRODUCT...under that colum list find " TV TUNERS " and click it.
http://support.amd.com/us/psearch/Pa....aspx?type=2.5
Then fill in your TV Tuner Card you have and in the SEARCH FIELD TYPE: " Catalyst Media Center Update 1.0.4310 "

http://support.amd.com/us/psearch/Pa....4310&items=20
The only result I get back is the 1.0.4310 update. Click it:
http://support.amd.com/us/kbarticles...aCenUpdat.aspx
And that should take you to the page...Click download at the bottom of the page.

... I included the links from the pages HOWEVER, as you all know that's usually not possible with ATI's website. I HOPE EVERYONE has been filling out complaint forms that there site doesn't allow you to bookmark. They time out or ??? it's just an insane way for them to continue to organize their site. I'm NOT sure but it looks like they may have fixed that. Won't know until others try the links but... cross my fingers.
ALSO TRY SEARCHING for " 41344 " or " Article 41344 " (that's the title of the 1.0.4310 Patch).


BTW thank you X-tech for posting this information. Or I might not have otherwise found it.
-FURTHER, after someone pointed it out to me, the Latest Net 3.5 update causes CMC to not load.
__________________
Global Dimming (of the Sun - Google PBS Dimming Sun) ~ Why global temperatures aren't rising as fast as would be expected with increased carbon output...

Last edited by DA1745 : Mar 5, 2009 at 02:43 AM.
DA1745 is offline   Reply With Quote
Old Mar 6, 2009, 08:44 AM   #13
x-tech
Windows 7 Junkie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Canada Boonies
Posts: 241
x-tech is still being judged by the masses


Default

DA1745:

You're very welcome! I hope it's working out for you.
x-tech is offline   Reply With Quote
Old Mar 6, 2009, 01:28 PM   #14
DA1745
The Big Cheese
 
Join Date: Jan 2009
Location: United States Wisconsin
Posts: 135
DA1745 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by x-tech View Post
DA1745:

You're very welcome! I hope it's working out for you.
Well...it was until I downloaded the Microsoft Net 3.5 Update.... now it won't start. I don't really use it as anything but a back up...and I was informed there maybe some sort of work-around....
Anyone have see a list of what it's actually supposed to be doing?

EDIT: IDK what happened or what changed but Without me doing anything I tried starting CMC again & it does not start up but it takes longer and when it does it stalls more frequently/often and when it happens it lasts longer
__________________
Global Dimming (of the Sun - Google PBS Dimming Sun) ~ Why global temperatures aren't rising as fast as would be expected with increased carbon output...

Last edited by DA1745 : Mar 14, 2009 at 03:01 PM.
DA1745 is offline   Reply With Quote
Old Mar 7, 2009, 12:05 AM   #15
cromwell
Radeon HD 6850
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 164
cromwell is still being judged by the masses


Default

cromwell is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catalyst Media Center ATI’s new MMC!!! Agustus Multimedia Discussion and Technical Support 39 Dec 18, 2007 06:03 PM
Catalyst Media Center You Can Now Buy It!!! Agustus Multimedia Discussion and Technical Support 35 Feb 12, 2007 10:28 PM
XP Media Center 2005 interface looks remarkably like Catalyst Media Center! ATImeShifter Multimedia Discussion and Technical Support 2 Jan 16, 2007 11:03 PM
Theater Mode & Windows Media Center and Catalyst Media Center: Does it work? cbuchach Multimedia Discussion and Technical Support 3 Dec 24, 2006 10:02 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:23 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink