Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » CATALYST Drivers
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

CATALYST Drivers Discussion and Technical support forum for AMD's Catalyst Drivers. Please put Linux-specific driver posts and Remote Wonder discussion in their respective forums.

"
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 10, 2011, 12:14 PM   #241
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
spidermind79
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
spidermind79 is still being judged by the masses


Default

Hey, u know some exe rename for arma2 operation arrowhead? tried crossfire on but at max both cores go to 51%..some trick?
spidermind79 is offline   Reply With Quote
Old May 10, 2011, 12:52 PM   #242
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

No there is nothing you can do about that.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old May 10, 2011, 01:27 PM   #243
spidermind79
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
spidermind79 is still being judged by the masses


Default

too bad ok thx anyway.
spidermind79 is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jun 3, 2011, 12:39 PM   #244
Skinner
tweaking for life.
 
Join Date: Jul 2000
Location: Netherlands Netherlands
Posts: 2,717
Skinner is still being judged by the masses


Default

Any thoughts about forced AA for Fable3?
__________________
Schieten op de beesten.
Skinner is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2011, 08:16 PM   #245
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

Use Star Wars Force Unleashed 2 profile for the crappy Fable 3 game to force AA.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester

Last edited by spyre : Jun 4, 2011 at 05:28 AM.
spyre is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2011, 08:28 AM   #246
Skinner
tweaking for life.
 
Join Date: Jul 2000
Location: Netherlands Netherlands
Posts: 2,717
Skinner is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by spyre View Post
Use Star Wars Force Unleashed 2 profile for the crappy Fable 3 game to force AA.
Thanx, works like a charm!

Btw, when I forced AA via Radeonpro after making the SWTFU2-profile it didn't take any affect, but the CF-part did as the framerates doubled.
I had to set AA in CCC and now it's playbale with the mighty supersampling

The game is a bit crappy, but the environments are quite nice.
__________________
Schieten op de beesten.
Skinner is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2011, 09:44 AM   #247
Pesticide
Radeon HD 6850
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 147
Pesticide is still being judged by the masses


Default

is there a profile for kings bounty ? When i enable anti aliasing ingame all i get is a black screen and some UI elements visible. Disable AA and the game looks back to normal.
Pesticide is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2011, 12:35 PM   #248
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

Maybe you should try reading the driver release notes once in a while
http://support.amd.com/us/kbarticles...easeNotes.aspx
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2011, 08:12 PM   #249
Pesticide
Radeon HD 6850
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 147
Pesticide is still being judged by the masses


Default

well excuse me but i have winxp, not win7
Pesticide is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2011, 06:20 AM   #250
spidermind79
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
spidermind79 is still being judged by the masses


Default

to play oblivion at best need to rename exe to..?
spidermind79 is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2011, 10:16 AM   #251
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

It doesn't need renaming.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Jul 11, 2011, 11:25 PM   #252
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

Harry Potter & the extra movie to get more cash Pt2 can use forced AA if you rename the game from hp8.exe to swtfu2.exe. I'd imagine that will also work with Pt1 too.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Jul 22, 2011, 04:51 AM   #253
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

War Inc (a F2P 3rd person shooter) needs to use the swtfu2.exe profile for forced AA via the CCC. Alt tabbing the game doubles the framerate in Crossfire and no existing profiles help with that.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Aug 6, 2011, 10:42 AM   #254
Higgy10
Rage3D Veteran
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 3,661
Higgy10 knows why the caged bird singsHiggy10 knows why the caged bird singsHiggy10 knows why the caged bird singsHiggy10 knows why the caged bird singsHiggy10 knows why the caged bird sings


Default

There a better profile/rename for world of tanks to improve crossfire performance spyre?
__________________
i7 3770k @ 4.7ghz
Asus P8-Z77 WS mobo
8gig Corsair XMS3
CFX 290
24" Samsung LCD x3
Intel x25-m 80gb ssd
2x1tb WD Black in raid0
Higgy10 is offline   Reply With Quote
Old Aug 6, 2011, 11:20 AM   #255
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,353
spyre is still being judged by the masses


Default

No I don't think so, I have tried a lot of them and its the same performance. The game seems pretty CPU limited from what I can tell. SLI scaling on Nvidia cards isn't good either from what people have posted on the forum.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Apr 8, 2012, 09:55 AM   #256
Skinner
tweaking for life.
 
Join Date: Jul 2000
Location: Netherlands Netherlands
Posts: 2,717
Skinner is still being judged by the masses


Default

Is there a way to force (SS)AA in MOH2010?
__________________
Schieten op de beesten.
Skinner is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nook Color Working Apps List guest Smartphones, Tablets and Handheld Computing 0 Dec 18, 2010 09:10 PM
Renaming Steam/Games For Windows Live games... Dr Foxy CATALYST Drivers 7 Feb 14, 2010 03:19 PM
Massive Indy games list - over 700 games! Pirate Neilsouth PC Gaming 7 Jul 22, 2007 05:06 PM
UnOfficial Crossfire Working .exe List Darthb0b0 CATALYST Drivers 50 Jul 28, 2006 01:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:36 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink