Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Other Graphics Cards and 3D Technologies
Rage3D Subscribe FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Other Graphics Cards and 3D Technologies Discussion forum for any graphics hardware not provided by AMD/ATI. Also place to discuss 3D technologies such as 3D Stereo, PhysX and other interesting developments/rumours in the 3D industry.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 28, 2008, 02:36 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
SIrPauly
Did someone say, RGSSAA?
 
Join Date: May 2001
Location: United States New England
Posts: 17,164
SIrPauly once held a door open for a complete strangerSIrPauly once held a door open for a complete strangerSIrPauly once held a door open for a complete stranger


Default 175.80 Drivers:)

Figured to get by Weeds, the Pirate and Arghuin is just luck, hehe!

ForceWare 175.80 XP (32-bit)
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa....80%20XP32.exe

ForceWare 175.80 XP (64-bit )
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa....80%20XP64.exe

ForceWare 175.80 Vista (32-bit )
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa...%20Vista32.exe


ForceWare 175.80 Vista (64-bit )
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa...%20Vista64.exe


Thanks to Guru3d and HiCookie:

http://forums.guru3d.com/showpost.ph...90&postcount=1
SIrPauly is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 02:37 PM   #2
Pirate Neilsouth
The undead have returned!
 
Join Date: Feb 2006
Location: England Here and there
Posts: 22,391
Pirate Neilsouth is not someone to be trifled withPirate Neilsouth is not someone to be trifled withPirate Neilsouth is not someone to be trifled withPirate Neilsouth is not someone to be trifled withPirate Neilsouth is not someone to be trifled withPirate Neilsouth is not someone to be trifled withPirate Neilsouth is not someone to be trifled with


Default

__________________
The undead Pirate Mod has returned to claim his victims!
Pirate Neilsouth is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 02:39 PM   #3
Arghuin
Nexus 6
 
Join Date: Jul 2004
Location: Greece Athens, Hellas
Posts: 1,720
Arghuin is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by SIrPauly View Post
Figured to get by Weeds, the Pirate and Arghuin is just luck, hehe!

ForceWare 175.80 XP (32-bit)
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFastest%20175.80%20XP32.exe

ForceWare 175.80 XP (64-bit )
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa....80%20XP64.exe

ForceWare 175.80 Vista (32-bit )
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa...%20Vista32.exe


ForceWare 175.80 Vista (64-bit )
http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFa...%20Vista64.exe


Thanks to Guru3d and HiCookie:

http://forums.guru3d.com/showpost.ph...90&postcount=1
Was just about to post on these, but was playing Age of Conan
Arghuin is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old May 28, 2008, 02:40 PM   #4
KAC
Whatever
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pakistan Lahore
Posts: 67,138
KAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand suns


Default

Improvements?
KAC is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 02:46 PM   #5
Arghuin
Nexus 6
 
Join Date: Jul 2004
Location: Greece Athens, Hellas
Posts: 1,720
Arghuin is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by KickAssCop View Post
Improvements?
Downloading them now, but wont actually have time to test them until tomorrow
Arghuin is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 02:47 PM   #6
SIrPauly
Did someone say, RGSSAA?
 
Join Date: May 2001
Location: United States New England
Posts: 17,164
SIrPauly once held a door open for a complete strangerSIrPauly once held a door open for a complete strangerSIrPauly once held a door open for a complete stranger


Default

Quote:
Originally Posted by Arghuin View Post
Was just about to post on these, but was playing Age of Conan
You like; how is Age of Conan?
SIrPauly is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 02:52 PM   #7
GanjaStar
Jalouise
 
Join Date: Feb 2007
Location: Croatia Strawberry Fields
Posts: 14,762
GanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badges


Default

i heard about these drivers yesterday and here they are !!!!

Thx sirpauly. are you related to sirbaron? I sometimes confuse you two

Last edited by GanjaStar : May 28, 2008 at 03:01 PM.
GanjaStar is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 03:05 PM   #8
Arghuin
Nexus 6
 
Join Date: Jul 2004
Location: Greece Athens, Hellas
Posts: 1,720
Arghuin is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by SIrPauly View Post
You like; how is Age of Conan?
As a former WoW player that had been in that game since the EU beta (my subscription ran out last week), AoC is far far better than I expected. Personally, I prefer it to WoW atm

Does take a relative monster of a PC to turn on most of the eyecandy tho; I'll see if these drivers make any difference
Arghuin is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 06:37 PM   #9
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

DV still does not work under Quad SLI with the 9800GX2. Only way to get it to work is too disable SLI, change DV to your preference and then re-enable SLI.

Gameplay in most titles feels smoother, less pausing and hitchin, although it is still there which I still find annoying.
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 07:24 PM   #10
Anth Seebel
...
 
Join Date: Apr 2004
Location: Australia Australia
Posts: 2,151
Anth Seebel is still being judged by the masses


Default

Sweet, cheers SirPauly.
__________________
Nehalem W3520 4825mhz / 5216mhz maxvalid, kayl 1/3 hp SS
P6T Deluxe V2 (0006), 6GB KHX12800D3LLK3/6GX
2x GTX 295's QUAD SLI 633/1380/1152mhz
3007WFP-HC
Anth Seebel is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 08:51 PM   #11
icecold1983
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5,757
icecold1983 is still being judged by the masses


Default

is there a profile for grid or tm united forever?
__________________
"you son of a ***** do u think you can elude us forever carlos"

http://gawker.com/5002269/the-cruise...ed-to-suppress

AHAHAHAH WTF IS HE TALKING ABOUT??????????
icecold1983 is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2008, 10:42 PM   #12
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by icecold1983 View Post
is there a profile for grid or tm united forever?
No
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old May 29, 2008, 02:37 AM   #13
GanjaStar
Jalouise
 
Join Date: Feb 2007
Location: Croatia Strawberry Fields
Posts: 14,762
GanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badgesGanjaStar doesn't need no stinkin' badges


Default

these ones give me BSOD's in OpenGL games. Back to teh XG 175.16's for me.
GanjaStar is offline   Reply With Quote
Old May 29, 2008, 07:16 AM   #14
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by GanjaStar View Post
these ones give me BSOD's in OpenGL games. Back to teh XG 175.16's for me.
Try a re-install, ran ETQW last night for testing purposes, ran for about 30 minutes without issue.
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old Jun 1, 2008, 02:45 PM   #15
Arghuin
Nexus 6
 
Join Date: Jul 2004
Location: Greece Athens, Hellas
Posts: 1,720
Arghuin is still being judged by the masses


Default

After using these drivers for the past few days, all I can say is HOLY SMOKES!

Nice visual quality and they are FAST compared to the official 175.16 I was running before, especially in Age of Conan, Crysis and Assassin's Creed on my system
Arghuin is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 03:00 PM   #16
Pr()ZaC
Banned
 
Join Date: Apr 2001
Location: Canada Vandelay Industries
Posts: 16,729
Pr()ZaC is still being judged by the masses


Subscriber
Default

Benchmarks?
Pr()ZaC is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 05:24 PM   #17
Arghuin
Nexus 6
 
Join Date: Jul 2004
Location: Greece Athens, Hellas
Posts: 1,720
Arghuin is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by Pr()ZaC View Post
Benchmarks?
I'm not good at running benchmarks

Just run the Crysis GPU benchmark with these drivers tho; how can I copy the results from the command prompt window?
Arghuin is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 05:57 PM   #18
bigtabs
is a happy chappy
 
Join Date: Apr 2006
Location: Germany Germany
Posts: 3,394
bigtabs is still being judged by the masses


Default

Make sure the window is in focus, then press ALT+PRINT SCREEN, load up MSPaint or your favourite image editor and PASTE. Should be obvious from there...
__________________
This is not 'Nam. This is bowling. There are rules.
bigtabs is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 06:10 PM   #19
KingRoLo
Riddin Spinnaz
 
Join Date: Dec 2001
Location: United Kingdom London
Posts: 9,929
KingRoLo is still being judged by the masses


Default

Installed these a few days ago and my god they are fast, seems like ive got an overall increase in FPS of about 20% and i'm not exagerating either. So far I've tested them on Crysis, Jericho, GRiD, COD4 and Assasin's Creed. Just goes to show how much difference a driver can make. You can make before and after benches if you want but the difference is very noticable to the eye. Download and enjoy.

Also not sure if these work with SLi, ive heard many different stories so far.
__________________
Xeon E5-2650 | Asus GTX 1080 OC Strix | HyperX 32GB DDR4 | Corsair H60

Last edited by KingRoLo : Jun 3, 2008 at 06:13 PM.
KingRoLo is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 06:16 PM   #20
Hapatingjaky
Maximum Disappointment
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada New Ukraine
Posts: 10,455
Hapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single boundHapatingjaky can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by KingRoLo View Post
Installed these a few days ago and my god they are fast, seems like ive got an overall increase in FPS of about 20% and i'm not exagerating either. So far I've tested them on Crysis, Jericho, GRiD, COD4 and Assasin's Creed. Just goes to show how much difference a driver can make. You can make before and after benches if you want but the difference is very noticable to the eye. Download and enjoy.

Also not sure if these work with SLi, ive heard many different stories so far.
These work fine on SLI.
__________________
Intel Core i9 10900K @ 5.2GHz, Asus Maximus XII Apex, GSkill Trident-Z Royal DDR4 3200MHz 32GB CAS11, Asus Strix 3080Ti OC, Creative Labs SXFI Theater, Samsung 970 Evo Plus 1TB, Corsair AXI 1500i PSU, ThermalTake View 71, Corsair K95 Platinum RGB, Corsair Dark Core RGB SE, Acer Predator X34, Windows 10 Professional X64
Hapatingjaky is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 06:18 PM   #21
KingRoLo
Riddin Spinnaz
 
Join Date: Dec 2001
Location: United Kingdom London
Posts: 9,929
KingRoLo is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by Hapatingjaky View Post
These work fine on SLI.
Thats good news!

Also before anyone installs, boot into safemode and run DriverSweeper or DriverCleaner before.
__________________
Xeon E5-2650 | Asus GTX 1080 OC Strix | HyperX 32GB DDR4 | Corsair H60
KingRoLo is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2008, 10:10 AM   #22
HonestJohn
More Brains
 
Join Date: Aug 2002
Location: United States North Carolina
Posts: 2,562
HonestJohn is still being judged by the masses


Default

These are working fine for me, a little smoother than the previous 175.16's. Image quality is excellent. Tested in Blacksite, Jericho, and Turok. Below are couple of screenies from Turok using an 8800GTS 512MB / 4x AA / 8x AF all in-game setting at max.....





HonestJohn is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2008, 01:15 PM   #23
pablovandyk
Newbie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
pablovandyk is still being judged by the masses


Default

The latest two versions seem to have a DirectX 10 issue for me, in games such as Call of Juarez and Lost Planet (DX10 versions). The colors are all messed up, as if there was a strange shader issue.

Going back to 175.16 fixed the problem.

Weird, uh? It is only me?
pablovandyk is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2008, 03:44 PM   #24
clerick
tfw
 
Join Date: Sep 2002
Location: Canada Québec
Posts: 13,006
clerick can recite pi backwardsclerick can recite pi backwardsclerick can recite pi backwardsclerick can recite pi backwardsclerick can recite pi backwardsclerick can recite pi backwardsclerick can recite pi backwards


Default

Quote:
Originally Posted by pablovandyk View Post
The latest two versions seem to have a DirectX 10 issue for me, in games such as Call of Juarez and Lost Planet (DX10 versions). The colors are all messed up, as if there was a strange shader issue.

Going back to 175.16 fixed the problem.

Weird, uh? It is only me?
No I can confirm that. Are you also on vista 64?
DX10 Taken with a camera

DX10 taken with fraps
__________________
Quote:
"In the year 2004, ATi fans marveled in their own magnificence as ATi gave birth to catalyst A.I . We don't know who struck first, nVidia or us, but it is us who scorched the IQ forever"
R.I.P Vasi, 2002-2011
R.I.P Muha, 2010-2021
clerick is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2008, 05:57 PM   #25
pablovandyk
Newbie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
pablovandyk is still being judged by the masses


Default

Good to know I'm not just seeing things...

Using Vista32, 8800GT. It must be a driver glitch...
pablovandyk is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2008, 06:46 PM   #26
KAC
Whatever
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pakistan Lahore
Posts: 67,138
KAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand sunsKAC glows with the radiance of a thousand suns


Default

Working fine here under XP 32 bit.
KAC is offline   Reply With Quote
Old Jun 9, 2008, 06:24 AM   #27
Kowan
Older than dirt
 
Join Date: Sep 2002
Location: United States California
Posts: 2,206
Kowan is still being judged by the masses


Default

I saw the very same as clerick. Back to the 175.16s.
(Vista 64)
__________________
"The happiest people don't necessarily have the best of everything.
They just make the best of everything." - Unknown
Kowan is offline   Reply With Quote
Old Jun 9, 2008, 01:56 PM   #28
GravY
Rage3D Spammer
 
Join Date: Aug 2001
Location: United States Michigan
Posts: 29,892
GravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand sunsGravY glows with the radiance of a thousand suns


Default

I used these for a bit and while they were nice on the fps side of things they had a disturbance that ran through the desktop (games to but hard to notice).. had to revert back to my previous drivers..
__________________
"Yes, but God has the right to get away with anything. Shoot animals, make ugly women, allow the existence of religious nuts, and watch liederhosen-wearing midget poodle-licking pornography. God's a sick bastard." - OzzieBloke



(\_/)
(O.o)
(> <)
GravY is offline   Reply With Quote
Old Jun 13, 2008, 02:11 PM   #29
ukHazard
Radeon Northern Islands
 
Join Date: Apr 2005
Location: United States Boston, MA
Posts: 2,186
ukHazard is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by Kowan View Post
I saw the very same as clerick. Back to the 175.16s.
(Vista 64)

Exactly the same DX10 issue here so I am going to try the 177.26s advertised recently.
__________________
CS-Nation
ukHazard is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Drivers Comparison benchmark in games Thread, Constantly Updated with new drivers wolf2009 Other Graphics Cards and 3D Technologies 4 Jul 12, 2008 03:24 PM
New ATI Radeon Omega Drivers! are VS nomal beta drivers whats the driffters thanks! Rob McClelland AMD Radeon Discussion and Support 1 Mar 31, 2002 04:45 PM
New drivers old drivers any drivers 8500 refresh is broke in w2k Dred AMD Radeon Discussion and Support 14 Mar 8, 2002 05:50 AM
Rage3D Drivers, Omega Drivers, ATI Drivers, eh? fibonaccov AMD Radeon Discussion and Support 1 Feb 26, 2002 12:51 PM
Harddrive access/write problems using Omega drivers or 8500 drivers Adagio Radeon Technical Support 0 Dec 5, 2001 09:47 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink