Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming Forums » PC Gaming
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

PC Gaming Discuss all PC games, past and present. Talk about your favorite games, share tips and strategies, and anything else relating to computer games.

"
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 26, 2004, 12:49 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
valkrien
Radeon HD 6850
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 142
valkrien is still being judged by the masses


Default Starwars Battlefront custom resolutions

Has anyone figured out how the set custom resolutions in starwars battlefront? Reason being, i have a sager 8790 laptop with the 1440x900 screen and battlefront only allows the standard 800x600, 1024x768, 1280x1024 etc. Usually i can manually set the resolution by editing the *.cfg file of games. I dont care if it get stretched weird i just want to play in native resolution so its not blurry. Thing is, i cannot find the *.cfg file for this game for any of the settings. Anyone find this yet?
__________________
Intel Core 2 Quad e9550@3.6
Radeon 4890 x2 Crossfire
Creative X-FI Platinum
4GB Kingston ddr2 1066
Asus Maximus Formula
74GBB WDD Raptor
2x1tb WD HDD's
30" Dell 3007WFP-HC
valkrien is offline   Reply With Quote
Old Sep 26, 2004, 04:46 PM   #2
ReDeeMeR_RR
Crysis ftw
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada Lithuania - Baltic States
Posts: 4,465
ReDeeMeR_RR is still being judged by the masses


Default

One word:

Xboxified.
__________________
C2Q6600 Asus-PKC Geforce 8800gtx ~1Tb HDD X-fi platinum YAMAHA RX-V550 + AudioPro EVIDENCE-E6 Speakers Logitech laser Mouse - Samsung 40' M87 + IIYAMA Pro 514 22' Lite-On dvd rw
ReDeeMeR_RR is offline   Reply With Quote
Old Sep 26, 2004, 05:54 PM   #3
daPhoenix
Snow White Nurse
 
Join Date: Feb 2003
Location: Finland European Union
Posts: 10,468
daPhoenix knows why the caged bird singsdaPhoenix knows why the caged bird singsdaPhoenix knows why the caged bird singsdaPhoenix knows why the caged bird singsdaPhoenix knows why the caged bird singsdaPhoenix knows why the caged bird sings


Default

\Star Wars Battlefront\GameData\Data\_LVL_PC

directory contains vidmode.ini with many many interesting resolutions, didn't fiddle around them myself tho'.
__________________
:: We are all the sum of our tears.
:: Too little and the ground is not fertile and nothing can grow there.
:: Too much and best of us is washed away.
daPhoenix is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Sep 27, 2004, 01:47 AM   #4
blix
Rage3D Veteran
 
Join Date: Sep 2000
Location: United States Texas
Posts: 836
blix is still being judged by the masses


Default

I'm still looking for a way to play Battlefront windowed
blix is offline   Reply With Quote
Old Oct 3, 2004, 04:46 PM   #5
valkrien
Radeon HD 6850
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 142
valkrien is still being judged by the masses


Default

Hmmm i took a look at those resolution settings in that file. Tons of resolutions, but how do you select the one you want to show up in the ingame options?
__________________
Intel Core 2 Quad e9550@3.6
Radeon 4890 x2 Crossfire
Creative X-FI Platinum
4GB Kingston ddr2 1066
Asus Maximus Formula
74GBB WDD Raptor
2x1tb WD HDD's
30" Dell 3007WFP-HC
valkrien is offline   Reply With Quote
Old Oct 4, 2004, 12:49 AM   #6
lusid
Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
lusid is still being judged by the masses


Angry

Those are the resolutions it detected as supported by your videocard, not the resolutions available in game.

The only place it could be storing the resolution is in your .profile file, but that file appears to be encoded. I hope they address this in a patch, 'cause it looks like **** the way it is now. 800x600 stretched to 1280x720 at 60+ inches, in the wrong aspect ratio, ick. My other choice is a laptop at 1680x1050, not much better. Again, wrong aspect ratio, wrong resolution.
I shoulda held on to one of those old fashioned 4x3 displays.
lusid is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anyone experiencing hard-locks in Starwars Battlefront II? jkilla74 Radeon Technical Support 0 Nov 4, 2005 04:55 PM
Starwars Battlefront II beta lumpyhed PC Gaming 30 Sep 25, 2005 12:23 PM
Does anyone know the ports for Starwars Battlefront? jkilla74 PC Gaming 1 Oct 11, 2004 02:56 PM
Hello; was wondering if anyone experienced this problem with Starwars Battlefront thongaxp Radeon Technical Support 2 Sep 22, 2004 09:27 PM
Whats the word on StarWars-BattleFront ? Labrador PC Gaming 16 Sep 13, 2004 09:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:56 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink