Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » CATALYST Drivers
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

CATALYST Drivers Discussion and Technical support forum for AMD's Catalyst Drivers. Please put Linux-specific driver posts and Remote Wonder discussion in their respective forums.

"
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jul 22, 2004, 11:03 AM   #31
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
byron_hinson
Radeon HD 6770
 
Join Date: Jan 2004
Location: UK
Posts: 84
byron_hinson is still being judged by the masses


Default

I get the problem without AA on.
byron_hinson is offline   Reply With Quote
Old Jul 22, 2004, 11:04 AM   #32
dregan
Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 6
dregan is still being judged by the masses


Default

Works fine for me, no missing textures anywhere, max settings, did a clean install of farcry and then 1.2 patch

I have a ATI Brand x800 Pro ( Cat 4.7 )
P4 3ghz HT, 1.5gb ram
Audigy and using 5.1 Dolby with EAX in farcry

for those you having problems try a clean install of farcry skiping the 1.1 patch all togther, iv heard many people say they had problems till they did this

and just a note i havent been running AA, so ill turn that on and check just be sure and post back here

Last edited by dregan : Jul 22, 2004 at 11:07 AM.
dregan is offline   Reply With Quote
Old Jul 22, 2004, 11:13 AM   #33
dregan
Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 6
dregan is still being judged by the masses


Default

yup i see it now specialy on beaches with AA on, i dont usly use AA so never seen it before, so turning AA off will fix these rendering issues, least it does for me anyway, though its not as bad fas what i see in the screenshots here, i only noticed some flickering , i tihnk i read a review somewhere, they when they where benching the game they had the same problem, but turned shadows down to med, and that fixed it, may be worth a shot, its a minor issue to me, im jsut happy multiplayer is beter now
dregan is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jul 22, 2004, 11:40 AM   #34
Brian48
Rage3D Veteran
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1,156
Brian48 is still being judged by the masses


Default

I don't use AA so I don't have the missing textures. I do have the "flashing" textures with the foliage though. I've tested this with the Fort level. I think the bug with the "orange" colored foliage has been fixed with x800 users, but this is something new that's taken it's place.

Also, I wasn't aware there were suppose to be any performance increases with this patch (excluding the SM3.0 option for 6800GT owners). Didn't notice any increases at all with any of my machines running FarCry.
Brian48 is offline   Reply With Quote
Old Jul 22, 2004, 11:51 AM   #35
dregan
Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 6
dregan is still being judged by the masses


Default

yea iv seen the flashing foliage as well, but its minor and rarely happens
dregan is offline   Reply With Quote
Old Jul 22, 2004, 04:23 PM   #36
Socio
Rage3D Veteran
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 5,633
Socio is still being judged by the masses


Default

I am getting the missing textures or wrong textures with AA on like pieces or strips of water in the middle of a grassy area , floating blades of grass or strange looking pillars stretching to the sky and weird prism effects in some areas. I never had this problem with 1.1 patch and I ran it with AA low. I also noticed my card gets hotter than normal when playing Farcary after patch, although I have no idea how a game patch could make the temp of my card go up.

One more thing I noticed when walking through grassy areas the tall grass seem much more sparse then it did prior to patch so perhaps they removed some of the vegetation to get better performance and in doing so we now get the missing texture crap.
Socio is offline   Reply With Quote
Old Jul 22, 2004, 07:46 PM   #37
Socio
Rage3D Veteran
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 5,633
Socio is still being judged by the masses


Default

Well I uninstalled Farcry and then re-installed it, applied the 1.1 patch and can play with AA again no missing textures and looks a crap load better than that 1.2 mess!
Socio is offline   Reply With Quote
Old Jul 23, 2004, 03:15 PM   #38
bhz9294
280SLI & 4870 CF
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1,009
bhz9294 is still being judged by the masses


Default

The patch got recalled, lol.
__________________
ATI Comp... Phenom 9850, 2 HD 4870's, 8GB and Vista Ultimate 64-bit.
bhz9294 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Distorted ground textures in Far Cry using 1.3 patch dumb1 PC Gaming 0 Dec 28, 2004 11:36 PM
Flickering/Disappearing textures Steve_G Radeon Technical Support 2 Sep 24, 2004 05:43 PM
KOTOR - Textures disappearing balilu CATALYST Drivers 35 Aug 27, 2004 05:04 PM
Problem with ground Textures in Hulk Plaster Radeon Technical Support 5 Sep 14, 2003 08:59 AM
BIOS not Drivers cause FLASHING/DISAPPEARING POLY TEXTURES?!?! rockhound General Radeon Discussion 0 Feb 3, 2002 01:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:27 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink