Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » General Hardware
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

General Hardware Talk about PCs/Macs, motherboards, CPUs, sound cards, RAM, hard drives, networking and everything else about computer hardware!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Today, 01:13 AM   #961
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 27,318
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Yes but why?

Because he only has PC speakers, instead of audio system for TV??
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:14 AM   #962
logical
What is my purpose?
 
Join Date: Oct 2001
Location: Manches *
Posts: 21,923
logical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pm


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
Yes but why?

Because he only has PC speakers, instead of audio system for TV??

TV speakers suck and PC speaker system is better but only connected to computer.
__________________

logical is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:17 AM   #963
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 27,318
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

No I mean, use an audio system connected to TV via arc or optical. But I guess he doesn't have one, only PC speakers.
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Today, 01:24 AM   #964
logical
What is my purpose?
 
Join Date: Oct 2001
Location: Manches *
Posts: 21,923
logical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pm


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
No I mean, use an audio system connected to TV via arc or optical. But I guess he doesn't have one, only PC speakers.
Not for the computer I assume.
__________________

logical is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:28 AM   #965
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 27,318
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

You know what I mean though, PC > HDMI > TV > ARC/optical > speakers. Seems like a clean and logical set up to me.
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:55 AM   #966
logical
What is my purpose?
 
Join Date: Oct 2001
Location: Manches *
Posts: 21,923
logical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pm


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
You know what I mean though, PC > HDMI > TV > ARC/optical > speakers. Seems like a clean and logical set up to me.

Speakers dont have an optical in he said on discord.


He has logitech z506s
__________________

logical is offline   Reply With Quote
Old Today, 03:33 AM   #967
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 27,318
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Fair enough:

Quote:
Originally Posted by demo View Post
Yes but why?

Because he only has PC speakers, instead of audio system for TV??

I feel so left out not being on discord.
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Today, 03:47 AM   #968
logical
What is my purpose?
 
Join Date: Oct 2001
Location: Manches *
Posts: 21,923
logical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pmlogical achieves Nirvana on Tuesdays at 4:00pm


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
Fair enough:




I feel so left out not being on discord.

Nothing is stopping you from going


https://discord.gg/CDWuw7c
__________________

logical is offline   Reply With Quote
Old Today, 04:45 AM   #969
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 27,318
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Hrmm

__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Today, 05:09 AM   #970
badsykes
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: May 2007
Location: Romania Romania, Constanta
Posts: 5,375
badsykes once held a door open for a complete strangerbadsykes once held a door open for a complete strangerbadsykes once held a door open for a complete stranger


Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
Hrmm


Full hd Oleds are beggining to show ...
__________________
"There is no beggining, and there is no end.There is no alpha, and there is no omega.You never began, and you will never end."
badsykes is offline   Reply With Quote
Old Today, 09:57 AM   #971
OverclockN'
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 2003
Location: United States Iowa
Posts: 24,543
OverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwards


Subscriber
Default

Quote:
Originally Posted by demo View Post
You know what I mean though, PC > HDMI > TV > ARC/optical > speakers. Seems like a clean and logical set up to me.
Quote:
Originally Posted by logical View Post
Speakers dont have an optical in he said on discord.


He has logitech z506s
Yeah, I was trying to get a way to use my PC speakers for my TV and my current PC speakers don't have any inputs except standard 1/8" stereo jacks.

The TV speakers aren't the greatest, and it would be nice to use PC speakers if I ever use it to watch shows through the TV apps, or when I connect my PS4 to it. Just trying to open up more options.
__________________

i9 9900KF/Corsair H100i
Gigabyte Z390 Aorus Master
Asus ROG 1080Ti Strix
32GB G.Skill DDR3 3200
Corsair HX1000W
Corsair 600T Silver Edition
Corsair Nightsword Mouse/Logitech G15 Keyboard
LG CX 48"

i5 3570k/OEM Cooler
Asus Sabretooth Z77
Asus ROG 1080Ti Strix
16GB G.Skill DDR3 2600
Corsair CX750M
Lian Li Lancool II Mesh
Logtech G703 Mouse/Logitech G915 Keyboard
OverclockN' is online now   Reply With Quote
Old Today, 12:08 PM   #972
Trunks0
Keeping an open mind
 
Join Date: Nov 2000
Location: Canada Vancouver, B.C., Canada
Posts: 19,940
Trunks0 once won a refrigerator on 'The Price is Right'Trunks0 once won a refrigerator on 'The Price is Right'Trunks0 once won a refrigerator on 'The Price is Right'Trunks0 once won a refrigerator on 'The Price is Right'Trunks0 once won a refrigerator on 'The Price is Right'Trunks0 once won a refrigerator on 'The Price is Right'


Subscriber
Default

Check to make sure the optical out on the TV isn't set to DolbyDigital or DTS?
__________________
-Trunks0
not speaking for all and if I am wrong I never said it.
(plz note that is meant as a joke)


System:
Gigabyte Z87X D3H - Intel i5 4670k @ 4.2Ghz - CoolerMaster Hyper 212 Black RGB - 16Gb Kingston HyperX Black DDR3-1600 - Asus DRW-24F1ST DVD±RW - Samsung 850 Evo 250Gib - 4TiB Seagate - Asus Radeon R9 Fury STRIX - Creative AE-5 Plus - Windows 10 64-bit
Trunks0 is online now   Reply With Quote
Old Today, 01:06 PM   #973
Nunz
RIP Roxen
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30,339
Nunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dialNunz is on Chuck Norris' speed-dial


Default

**** that 42" will be mine
__________________
Quote:
Originally Posted by curio View Post
Eat this protein bar, for it is of my body. And drink this creatine shake, for it is my blood.
"If you can't handle me when I'm bulking, you don't deserve me when I'm cut." -- Marilyn Monbroe
Nunz is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:54 PM   #974
OverclockN'
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 2003
Location: United States Iowa
Posts: 24,543
OverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwardsOverclockN' can recite pi backwards


Subscriber
Default

Quote:
Originally Posted by Trunks0 View Post
Check to make sure the optical out on the TV isn't set to DolbyDigital or DTS?
Once you choose Optical Out for the audio, your only options for the signal are Auto, PCM, or Passthrough. None of which did anything.
__________________

i9 9900KF/Corsair H100i
Gigabyte Z390 Aorus Master
Asus ROG 1080Ti Strix
32GB G.Skill DDR3 3200
Corsair HX1000W
Corsair 600T Silver Edition
Corsair Nightsword Mouse/Logitech G15 Keyboard
LG CX 48"

i5 3570k/OEM Cooler
Asus Sabretooth Z77
Asus ROG 1080Ti Strix
16GB G.Skill DDR3 2600
Corsair CX750M
Lian Li Lancool II Mesh
Logtech G703 Mouse/Logitech G915 Keyboard
OverclockN' is online now   Reply With Quote
Old Today, 02:37 PM   #975
Lurk
Going Nowhere Fast
 
Join Date: Dec 2004
Location: Italy Torino
Posts: 4,657
Lurk can beat 'Minesweeper' on any difficultyLurk can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

My story with monitors, ever since I decided to drop triple-screen, is turning into a living nightmare.

First try in late november, a 34” AOC I had to substitute for its defective panel, followed by a second one which I decided to return alltogether due to overall sub-par image quality.
Two days ago the Gigabyte G34WQC comes in.
Assembled on my desk last night it finds me finally satisfied out of the box with color quality, uniformity and screen clarity.

Only to notice, a minute later, a dark spec of who the hell knows what, stuck between the front panel and the matrix behind, halfway to the right.
Nope, no dead or unresponsive pixels. Simply a particle of something that shouldn’t be there, slipped through during assembly and quality control, or simply as a result of poor handling. Impossible to ignore.

Pretty damn effin frustrated at this point. Three months and still playing the mothereffin monitor lottery, while it’s actually the goddamn lottery playing and screwing with me
__________________
No question is dumb if you do not know the answer.
Q: How can you move on in life if all you care about is pussy and videogames?
A: You don't.

Last edited by Lurk : Today at 03:49 PM.
Lurk is offline   Reply With Quote
Old Today, 03:00 PM   #976
badsykes
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: May 2007
Location: Romania Romania, Constanta
Posts: 5,375
badsykes once held a door open for a complete strangerbadsykes once held a door open for a complete strangerbadsykes once held a door open for a complete stranger


Default

Quote:
Originally Posted by Lurk View Post
My story with monitors, ever since I decided to drop triple-screen, is turning into a living nightmare.

First try in late november, a 34” AOC I had to substitute for its defective panel, followed by a second one which I decided to return alltogether due to overall sub-par image quality.
Two days ago the Gigabyte G34WQC comes in.
Assembled on my desk last night it finds me finally satisfied out of the box with color quality, uniformity and screen clarity.

Only to notice, a minute later, a dark spec of who the hell knows what, stuck between the front panel and the matrix behind, halfway to the right.
Nope, no dead or unresponsive pixels. Simply a particle of something that shouldn’t be there, slipped through during assembly and quality control, or simply as a result of poor handling. Impossible to ignore.

Pretty damn effing frustrated at this point. Three months and still playing the mothereffin monitor lottery, while it’s actually the goddamn lottery playing and screwing with me

If you wanted a 27 inch 1440p panel i would have recommended this Eizo
https://www.eizo.com/products/foris/fs2735/

In the 32 inch department maybe consider an LG UltraFine 32EP950 OLED monitor
They are for photography so QC may be good. The price will be GOOD too.
At least less chances to be screwed at lottery with this one.
__________________
"There is no beggining, and there is no end.There is no alpha, and there is no omega.You never began, and you will never end."
badsykes is offline   Reply With Quote
Old Today, 03:01 PM   #977
CurrentlyPissed
Mad, not drunk.
 
Join Date: Jul 2004
Location: United States Missouri
Posts: 14,050
CurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled withCurrentlyPissed is not someone to be trifled with


Default

Quote:
Originally Posted by LordHawkwind View Post
Firstly the Acer monitor is 8 bit 16.7m colours so you know that right? No 1.07bn I'm afraid. Unless your GPU is totally rubbish you should be able to play games at 1440p you just need to tweak the settings in each game you play.

IMHO native resolution is better than dropping to 1080. As everyone has pointed out it's just a series of compromises you have to make to get you to where you want to be. You can turn some settings off, reduce to medium or low just experiment until you find that sweet spot that gives you the FPS you want. This is what I did with my 5700XT and it worked well. Don't need to do it now of course because I could afford the Ferrari GPU so I bought it.

Unfortunately badsykes you want own a Ferrari but you only have the budget for a push bike. Sadly it's not going to happen. Work out your budget then get the best bang for buck you can afford and buy it.
Actually it's 8 bit + FRC. I have it, actually sold my LG GN27950 (4k 144fps), and I'd take the Acer over it any day. I much prefer 32" WQHD over 27" 4k, 27" is just too small, and there is no perceivable difference in pixels, and the Acer is way easier to drive at a higher refresh rate. However I am considering returning the GP, and going with the GX just for the even higher refresh rate. Not sure it's worth $100 though.
__________________
Quote:
The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.
-George Carlin
Quote:
An arrow can only be shot by pulling it back. Remember when life is dragging you back, you are just moments away from springing forward.

So keep aiming.

-Interwebz
CurrentlyPissed is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radeon8500/Win98SE/Dual Monitor/Second Monitor Displays No Icons rogueallman Radeon Technical Support 4 Feb 17, 2004 09:12 PM
FIX for random monitor driver change + possible explanation for Monitor Blow-up spine AMD Radeon Software Discussion and Support 24 Nov 15, 2003 01:18 PM
Monitor/Resolution prob after installing new monitor on Radeon AIW Schroinx Radeon Technical Support 2 Feb 22, 2003 07:21 AM
changing secondary monitor (external monitor) resolutions ani Legacy ATI Discussion and Technical Support 0 Dec 3, 2002 09:01 PM
Does the 9700 have dual-monitor (independent RAMDAC's and pictures on each monitor)? GoldenTiger Radeon Technical Support 2 Jul 25, 2002 02:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:06 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink