Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » PC Gaming
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

PC Gaming Discuss all PC games, past and present. Talk about your favorite games, share tips and strategies, and anything else relating to computer games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Nov 25, 2011, 12:00 PM   #4981
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
poohbear
Radeon Evergreen
 
Join Date: Jul 2003
Location: Canada Toronto & Seoul
Posts: 1,865
poohbear is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by {0}Salamander{0} View Post
If you can pick up the limited edition, then I think (I don't know) but I think that still gives you access to the free DLC.

HMV near me was still selling the limited edition last week when I went in...
LOL but wasnt the limited edition, well, "limited"? that was the whole point!
__________________
4790k @ 4.6GHZ | Noctua NH-D14 | 16GB (2x8gb) Crucial Ballistex @ CL9 | Asrock Z97 OC Formula | Gigabyte G1 Gaming GTX 970 |
250gb Samsung 840 Evo & 240gb OCZ Vertex 3 MI & 2TB WD Black | Auzentech Forte 7.1 | Seasonic 760wt Platinum | DELL U2711 @ 1440p | Corsair 300R | Win 8.1
poohbear is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2011, 03:21 PM   #4982
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Quote:
Originally Posted by poohbear View Post
LOL but wasnt the limited edition, well, "limited"? that was the whole point!
limited edition might even have more in production than normal version
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2011, 05:12 PM   #4983
Sazar
Rage3D Spammer
 
Join Date: Dec 2002
Location: United States Austin, TX
Posts: 25,600
Sazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dialSazar is on Chuck Norris' speed-dial


Default

Will this ever be available on Steam?
Sazar is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Nov 25, 2011, 11:26 PM   #4984
Chubz
Doomer
 
Join Date: Jun 2004
Location: United States Virginia, USA
Posts: 12,132
Chubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird sings


Default

Quote:
Originally Posted by Sazar View Post
Will this ever be available on Steam?
Very unlikely IMO.
__________________
YouTube Channel
Chubz is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 01:24 PM   #4985
JonZ
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Dec 2001
Location: Vietnam Unknown
Posts: 21,985
JonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin DieselJonZ exchanges holiday cards with Vin Diesel


Default

ok, this game downright sucks.

most of the time I cannot join a server because the great idea is the web browser throw me a Direct X error.

I end up firing MW3 heh.
JonZ is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 02:00 PM   #4986
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

i really have a hard time finding my enemy on some maps.

like they are invisible, but yet they can still see me.............
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png

Last edited by wc326 : Nov 26, 2011 at 02:03 PM.
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 02:09 PM   #4987
VW_Factor
ÜBERVERBOTEN!
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany Leesburg, GA
Posts: 21,743
VW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwards


Default

Quote:
Originally Posted by wc326 View Post
i really have a hard time finding my enemy on some maps.

like they are invisible, but yet they can still see me.............
Use Q
__________________
Quote:
Originally Posted by Redeemed
Granted, this is coming from the fella' who's had over 1,000lbs of bucking muscle under neath him.
Quote:
Originally Posted by John Smith
"Fail" = verb "Failure" = noun
VW_Factor is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 02:37 PM   #4988
ECH1
deal with it
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,622
ECH1 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by VW_Factor View Post
Use Q
No, he's right it is very hard to see the enemy. Its as if looking down the road becomes blury or something. It's hard to describe but other players seem to blind into the background making it hard to see them. This is why the IRNV is so popular. If you could actually see clearly whats 40 feet in front of you the IRNV would be moot.

If they do nerf or remove the IRNV I believe a lot of people will stop playing the game. As it made it a lot easier to see people. Which shouldn't be the case. You should clearly see people in this game. If, by your suggestion, have to always use Q like a crutch before firing it's because there is something odd about distant players in the game. Yes, you are right, we do have to consistently use Q in order to see people but it shouldn't be that way. We should clearly see people without pressing Q.

Last edited by ECH1 : Nov 26, 2011 at 02:39 PM.
ECH1 is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 02:45 PM   #4989
VW_Factor
ÜBERVERBOTEN!
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany Leesburg, GA
Posts: 21,743
VW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwards


Default

Quote:
Originally Posted by ECH1 View Post
No, he's right it is very hard to see the enemy.
I agree. He is totally right about not seeing the enemy. On my particular monitor, its pretty difficult to see enemies. On some other monitors I've seen playing the game, its much easier.

With my monitor, if I think someone is around, press Q.

Guess what?

A little red triangle will pop up and identify your enemy.

So yeah. Use Q.

Edit : Ultimately I am unsure as to why certain monitors are better than others. I am going to replace mine however, it is about 4 years old now, and could use to be upgraded.
__________________
Quote:
Originally Posted by Redeemed
Granted, this is coming from the fella' who's had over 1,000lbs of bucking muscle under neath him.
Quote:
Originally Posted by John Smith
"Fail" = verb "Failure" = noun
VW_Factor is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 03:32 PM   #4990
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Quote:
Originally Posted by VW_Factor View Post
Use Q
i ddn't know i can use the q key.. i will try that thanks
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 03:36 PM   #4991
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Quote:
Originally Posted by VW_Factor View Post
I agree. He is totally right about not seeing the enemy. On my particular monitor, its pretty difficult to see enemies. On some other monitors I've seen playing the game, its much easier.

With my monitor, if I think someone is around, press Q.

Guess what?

A little red triangle will pop up and identify your enemy.

So yeah. Use Q.

Edit : Ultimately I am unsure as to why certain monitors are better than others. I am going to replace mine however, it is about 4 years old now, and could use to be upgraded.
i also think it is my monitor.. i am playing it on some crappy 24 inch hdtv 1080p monitor.. it is not the sharpest, non the clearest.. so i guess monitor play a big row on this too

i really have a hard time seeing any enemies at all on those huge maps....
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 03:39 PM   #4992
VW_Factor
ÜBERVERBOTEN!
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany Leesburg, GA
Posts: 21,743
VW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwards


Default

Quote:
Originally Posted by wc326 View Post
i ddn't know i can use the q key.. i will try that thanks
You have played BF games for how long and didn't know about spotting?
__________________
Quote:
Originally Posted by Redeemed
Granted, this is coming from the fella' who's had over 1,000lbs of bucking muscle under neath him.
Quote:
Originally Posted by John Smith
"Fail" = verb "Failure" = noun
VW_Factor is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 03:44 PM   #4993
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Quote:
Originally Posted by VW_Factor View Post
You have played BF games for how long and didn't know about spotting?
lol i have no idea.
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 03:56 PM   #4994
H001iGAN
Orzysz
 
Join Date: Dec 2005
Location: United States Long Island, NY
Posts: 3,694
H001iGAN is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by ECH1 View Post
No, he's right it is very hard to see the enemy. Its as if looking down the road becomes blury or something. It's hard to describe but other players seem to blind into the background making it hard to see them. This is why the IRNV is so popular. If you could actually see clearly whats 40 feet in front of you the IRNV would be moot.

If they do nerf or remove the IRNV I believe a lot of people will stop playing the game. As it made it a lot easier to see people. Which shouldn't be the case. You should clearly see people in this game. If, by your suggestion, have to always use Q like a crutch before firing it's because there is something odd about distant players in the game. Yes, you are right, we do have to consistently use Q in order to see people but it shouldn't be that way. We should clearly see people without pressing Q.
FXAA makes it blurry and adds to the can't see **** bullshit.
just for shits and giggles I put some settings to low/med and once you take out all the extras like shadowing hbao etc. it's a whole lot easier to spot enemies, they kind of just stick out more.
Inrv definitely needs to get fixed or taken out completelely.
H001iGAN is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 04:36 PM   #4995
VW_Factor
ÜBERVERBOTEN!
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany Leesburg, GA
Posts: 21,743
VW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwardsVW_Factor can recite pi backwards


Default

What I'm guessing is refresh (maybe 120hz) and/or pixel density. I have the same issue with BC2 of sorts. I think my monitor just has a hard time with smaller details.

Watching the game on other monitors some of them appear to be able to show smaller details easier.

Hard to explain.

Laugh all you want, doesn't change anything.
__________________
Quote:
Originally Posted by Redeemed
Granted, this is coming from the fella' who's had over 1,000lbs of bucking muscle under neath him.
Quote:
Originally Posted by John Smith
"Fail" = verb "Failure" = noun
VW_Factor is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 05:12 PM   #4996
ECH1
deal with it
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,622
ECH1 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by VW_Factor View Post
What I'm guessing is refresh (maybe 120hz) and/or pixel density. I have the same issue with BC2 of sorts. I think my monitor just has a hard time with smaller details.

Watching the game on other monitors some of them appear to be able to show smaller details easier.

Hard to explain.

Laugh all you want, doesn't change anything.
It's not me but you. You can't even explain how you think it's the monitor yet you don't understand why I say it's not. Here, let me explain part of the problem:
1. The game comes with very high contrast. What that does is make dark areas black. For example, someone outside trying to look inside a building. It's hard to see if someone is there so you spam Q. Or any dark area for that matter.

2. Blinding flashlights, lamps, other lights and sunlight that can cast sun flares. Again, this makes it hard to see anyone at a reasonable distance unless you spam Q. Unlike the contrast problem you might see something but you can't get a fix on it. Oh and I love how team mate inadvertently blind you with their flashlights. I don't understand why it doesn't have a FF on/off feature so that people on the same team are immune to that.

3. Blue tint. For me the blue tint makes it hard for me to distinguish the difference between an enemy's head or a branch. That's because everything has the same tint to it nothing stands out. Like a helmet which is of a different color, etc.

But when you combine all of them together you begin to see the greater picture here. No, it's not the monitor. Even if you believe you have a crappy one. You might believe it has something to do with 120hz but that's not it at all. The pixel density has nothing to do with the things I've described about the game so that ain't it either.

So yes, I do laugh. But the issues is that those features in game need to be removed more so then the IRNV. If they just did that no one would use the IRNV to start with. If they did they wouldn't have any noticeable advantage because the overall IQ of the game would improve. What the IRNV actually does is:
-remove the blue tint
-remove the high contrast
-remove any sun flare, etc
Even though it colors enemies a specific color the point is they can see them. Which is what they want.

Have a look at this thread/post. Below are a few other threads:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...vs-better.html
http://forums.electronicarts.co.uk/b...-extended.html
http://forums.electronicarts.co.uk/b...-settings.html
http://forums.electronicarts.co.uk/b...ve-please.html


Look at this and you will see that after step 15 distance things become hard to see. Sure, you can get use to it and think it's ok but in reality it's not and should be changed. Here is where I got that image from. link

They really need to go back to step 15 and add the sun (without blinding you) and call it a day. It's not like people are asking for something impossible, it's already there. They simply took it 3 steps to far. And as the thread theorizes, they believe it was a performance saving feature for consoles. Something like the fog of war. If so, I would actually prefer to fog segments of the some maps at step 15 since it doesn't allow you to see all of the map anyway.

Last edited by ECH1 : Nov 29, 2011 at 08:48 PM.
ECH1 is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 06:26 PM   #4997
g-a-m-e
oh yeah
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7,085
g-a-m-e can beat 'Minesweeper' on any difficultyg-a-m-e can beat 'Minesweeper' on any difficultyg-a-m-e can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

yo where in gods name is that 'customize soldier' screen ?

I can only customize IN MULTIPLAYER when i just died.

But that way i can't customize vehicles.

It's not in "Battlelog"(how i seem to MUST start up multiplayer), and when i 'log out' and start BF3 i can only do campain and options (graphics and ****)

WHere the **** can i find this ?
__________________

i7 3770K (4,8 ghz)
COrsair 8GB DDR3 1600 mhz
GTX 1080 Ti
BenQ XL 2540
Coolermaster 1000 watt PSU
Samsung w840(?) SSD
http://www.tweakguides.com/Piracy_1.html

Martin Slater, 2K games, (Bioshock) about piracy:
"You can't afford to be cracked. As soon as you're gone, you're gone, and your sales drop astronomically if you've got a day-one crack"
g-a-m-e is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 10:01 PM   #4998
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 26,031
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

For those having trouble spotting the enemy,

Lower monitor contrast, raise in game brightness, disable FXAA & HBAO/SSAO, enable Transparency AA if you have the muscle, raise digital vibrance.
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 10:20 PM   #4999
Chubz
Doomer
 
Join Date: Jun 2004
Location: United States Virginia, USA
Posts: 12,132
Chubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird singsChubz knows why the caged bird sings


Default

I've been absolutely beasting on people without an IRNV scope. In fact, I use iron sights and other scopes more than it. It definitely isn't as overpowered as everyone makes it out to be. Sure, enemies stick out like a sore thumb when you use it, but it doesn't provide any level of zoom and completely gives you tunnel vision, too, because it takes up the entire screen. I think people are making a big fuss out of nothing. You definitely can defeat players using IRNV scopes by playing carefully, approaching bases from their flanks, and paying very close attention to your radar.

Quote:
Originally Posted by g-a-m-e View Post
yo where in gods name is that 'customize soldier' screen ?

I can only customize IN MULTIPLAYER when i just died.

But that way i can't customize vehicles.

It's not in "Battlelog"(how i seem to MUST start up multiplayer), and when i 'log out' and start BF3 i can only do campain and options (graphics and ****)

WHere the **** can i find this ?
When you click the "Customize" button after first joining a game or dying, there is a separate tab for vehicles.
__________________
YouTube Channel
Chubz is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 12:59 AM   #5000
wonder squirrel
Godlike
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,971
wonder squirrel once held a door open for a complete strangerwonder squirrel once held a door open for a complete strangerwonder squirrel once held a door open for a complete strangerwonder squirrel once held a door open for a complete stranger


Default

Is there a way to set weapon loadouts so they are always the same? Like if your playing recon, can you select the mod0 so it defaults there allways? It used to be the same but it always changes now.
__________________
The last of a dying breed..
wonder squirrel is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 03:37 AM   #5001
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

how come on some server, my unlock is gone???

like i am back to level zero without any guns unlock..
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 03:51 AM   #5002
g-a-m-e
oh yeah
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 7,085
g-a-m-e can beat 'Minesweeper' on any difficultyg-a-m-e can beat 'Minesweeper' on any difficultyg-a-m-e can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Because those are non-ranked servers probably
__________________

i7 3770K (4,8 ghz)
COrsair 8GB DDR3 1600 mhz
GTX 1080 Ti
BenQ XL 2540
Coolermaster 1000 watt PSU
Samsung w840(?) SSD
http://www.tweakguides.com/Piracy_1.html

Martin Slater, 2K games, (Bioshock) about piracy:
"You can't afford to be cracked. As soon as you're gone, you're gone, and your sales drop astronomically if you've got a day-one crack"
g-a-m-e is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 04:56 AM   #5003
Sharkfood
Radeon Caribbean Islands
 
Join Date: Nov 2001
Location: United States Bay Area, California
Posts: 4,575
Sharkfood is still being judged by the masses


Default

Yep, set your server filters to only play on ranked. I'd also suggest staying away from Hardcore servers for a while too since you can't spot (Q-key) and no map/targets.

I guess I'm strange as I have no problems seeing enemy troops. I guess I've got too many hours clocked in BC2, plus I do tag the Q key like I'm playing Track & Field most of the time....
__________________
Asus P5K Deluxe/WiFi, Q9550, 4GB DDR2-1066, Windows 7 64-bit, Sapphire 6970.

Don't spread my wealth, spread my work ethic.
3/21/2010 - R.I.P. Freedom, Democracy, America
Sharkfood is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 05:39 AM   #5004
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Quote:
Originally Posted by Sharkfood View Post
Yep, set your server filters to only play on ranked. I'd also suggest staying away from Hardcore servers for a while too since you can't spot (Q-key) and no map/targets.

I guess I'm strange as I have no problems seeing enemy troops. I guess I've got too many hours clocked in BC2, plus I do tag the Q key like I'm playing Track & Field most of the time....
none of the server in hongkong has enable Q-key
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 06:27 AM   #5005
spindoctor
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jul 2004
Location: India India
Posts: 16,389
spindoctor is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by wc326 View Post
none of the server in hongkong has enable Q-key
play on fragnetics servers, they are running default settings.
spindoctor is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 10:36 AM   #5006
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

step 18 are very good for trailers and stuff.

gameplay wise not so good
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 12:26 PM   #5007
ECH1
deal with it
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,622
ECH1 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by wc326 View Post
step 18 are very good for trailers and stuff.

gameplay wise not so good
Many are asking them to revert the game back to step 14/15 in the EA forums.
Eye strain is mentioned in this post. as well.

Last edited by ECH1 : Nov 27, 2011 at 12:35 PM.
ECH1 is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 01:04 PM   #5008
Sharkfood
Radeon Caribbean Islands
 
Join Date: Nov 2001
Location: United States Bay Area, California
Posts: 4,575
Sharkfood is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by ECH1 View Post
Many are asking them to revert the game back to step 14/15 in the EA forums.
Eye strain is mentioned in this post. as well.
Yes, but J.J. Abrams would not be pleased...

__________________
Asus P5K Deluxe/WiFi, Q9550, 4GB DDR2-1066, Windows 7 64-bit, Sapphire 6970.

Don't spread my wealth, spread my work ethic.
3/21/2010 - R.I.P. Freedom, Democracy, America
Sharkfood is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 02:18 PM   #5009
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

the lamest thing dice has done is the flash light mount on the gun.

what are they really trying to do in the first place?
to show off the lighting or something.

non of the maps is dark enough that needs a flash light. this is the most annoying thing about this game, the smoke, fog, sun already is annoying.

the flash light is even brighter than the sun in day light time. what the heck lol
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2011, 02:23 PM   #5010
wonder squirrel
Godlike
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,971
wonder squirrel once held a door open for a complete strangerwonder squirrel once held a door open for a complete strangerwonder squirrel once held a door open for a complete strangerwonder squirrel once held a door open for a complete stranger


Default

Quote:
Originally Posted by wc326 View Post
the lamest thing dice has done is the flash light mount on the gun.

what are they really trying to do in the first place?
to show off the lighting or something.

non of the maps is dark enough that needs a flash light. this is the most annoying thing about this game, the smoke, fog, sun already is annoying.

the flash light is even brighter than the sun in day light time. what the heck lol
Also annoying is that when I try to use the flashlight it barely lights up the darker areas wtf people can absolutly blind others in the middle of the day time sun but it barely does anything at all to light up a dark area
__________________
The last of a dying breed..
wonder squirrel is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield 3 JesterOnYer6 PC Gaming 2 Mar 29, 2011 01:07 AM
Battlefield Pirates 2 - Battlefield 2 mod Pirate Neilsouth PC Gaming 10 Sep 22, 2007 09:03 AM
Planet Battlefield - Battlefield 2 Preview (Excellent) Chubz PC Gaming 17 May 14, 2005 12:51 AM
::: Battlefield 2 ::: RevolutioniZed PC Gaming 11 Feb 24, 2005 07:54 PM
Which Battlefield mod... 311Sam PC Gaming 18 Mar 7, 2004 02:48 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:18 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink