Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » PC Gaming
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

PC Gaming Discuss all PC games, past and present. Talk about your favorite games, share tips and strategies, and anything else relating to computer games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 2, 2003, 03:43 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default Brought BF1942 and where i can get a good blood patch with a lot of blood hehe

hihi
i just got the game bf1942 and the expansion..
and i wanna to know ... is there a blood patch that has a lot of blood
??
wc326 is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2003, 04:19 AM   #2
Malachi1313
Rage3D Veteran
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 1,355
Malachi1313 is still being judged by the masses


Default

If you upgrade it to the latest patch{1.45}, it's included.
Malachi1313 is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2003, 05:06 PM   #3
wc326
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Apr 2003
Location: Hong Kong Hong Kong
Posts: 7,306
wc326 can beat 'Minesweeper' on any difficultywc326 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

hey 1313 where the hell u think the blood patch is include in 1.45.. i don't think the offical patch has blood patch at all... please prove yourself coz i just upgraded too and see no differnece
__________________
CS:S Office Server IP: 66.151.138.37:27015



http://sc2sig.com/s/sea/91428-1.png
wc326 is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Sep 2, 2003, 05:19 PM   #4
mAcOdIn
Radeon Evergreen
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1,560
mAcOdIn is still being judged by the masses


Default

No it doesn't have blood. One thing you need to realise is if you adda blood patch you can no longer play on PURE servers. Pure servers are for gamers with a completely unmodified battlefield 1942 installation. There are plenty of non-pure servers though so you'll still have plenty of servers to game on, but keep in mind since there's no indicator for wether a servers pure or non pure outside of if they put it in the name, you may have to try several servers before you actually connect. That said if you're still willing to modify BF 1942 then I recommend the merciless creations mod version 4.14. Not only does it add blood to the game, but it adds more authentic textures and sounds as well.

http://www.planetannihilation.com/mercilesscreations/
Thier site seems to be down at the moment so here's a fileplanet link that lists all the things it adds. Really great mod.

They also have a bloodmod called BloodFX that is available for seperate download if all you want is the blood.
mAcOdIn is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2003, 06:18 PM   #5
Malachi1313
Rage3D Veteran
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 1,355
Malachi1313 is still being judged by the masses


Default

It is in the patch and was also in the 1.41 patch.
Malachi1313 is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2003, 06:47 PM   #6
PreservedSwine
When's dinner?
 
Join Date: Mar 2001
Location: Ft. Myers, Fl.
Posts: 10,045
PreservedSwine is still being judged by the masses


Default

Yeah, I've seen blood since 1.31, I think.....or was it 1.39....but anyway, there's a little blood now, as compared to NONE in the original game....
__________________
"The Constitution is not an instrument for the government to restrain the people, it is an instrument for the people to restrain the government—lest it come to dominate our lives and interests." --Patrick Henry
PreservedSwine is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2003, 07:14 PM   #7
Tseng Labs
Radeon R200
 
Join Date: Feb 2003
Location: Australia
Posts: 83
Tseng Labs is still being judged by the masses


Default

I've never really noticed the lack of blood in BF 1942. Prehaps I was too busy paying attention to my next target to see what my now dead enemy was doing.
__________________
AMD Athlon XP Barton 2500+
Asus A7N8X Deluxe
512MB DDR400 RAM
Sapphire 9700 Pro
Tseng Labs is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is 135/80 good blood pressure ? Tork64 Off Topic Lounge 15 Nov 30, 2009 01:06 AM
Sword of the Stars: Born of Blood v1.5.3 Patch Pirate Neilsouth PC Gaming 1 Jul 23, 2008 02:31 PM
Blood 2 any good ? Red Dragon Tong PC Gaming 7 Aug 15, 2003 12:24 PM
best mohaa blood patch? hsnerd PC Gaming 1 Aug 20, 2002 04:34 PM
Gta 3 No Cd And Blood Patch tempnexus PC Gaming 6 May 30, 2002 02:01 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:45 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink