Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » Legacy ATI Discussion and Technical Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Legacy ATI Discussion and Technical Support Discussion and technical support forum for legacy ATI technology such as Rage, Rage Fury and Rage MAXX.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Dec 17, 2006, 03:59 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
rexluporum
Newbie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
rexluporum is still being judged by the masses


Default why is this not working (MW2 rage edition on rage mobility chip)

I was really hoping to fire up Mechwarrior 2 and have a nice classic gaming romp. I have the win 95 ati rage edition, so my only hope was an old laptop I have which uses the rage mobility chip and windows 98 se.

The game loads up fine... intro, menus, loading screens... and the game itself loads... but except for the HUD everything is black... no models show up. If I try to move the corsshairs it doesn't 'clear' the old crosshairs positions, so instead of moving across the screen it 'draws' countless crosshairs. Turning off textures fixed this problem, but then instead of Black everything was Green.

The HUD responds normally however, so when I fire weapons it responds accordingly. Sound works fine. But 3d models aren't being drawn nor are textures.

I don't get why this isn't working since it is a rage mobility chip (rage mobility M i believe), based off the rage lt pro, and according to this http://www.geocities.com/k_lupinsky/index.htm it should be compatible.

What gives? Any help GREATLY appreciated.
rexluporum is offline   Reply With Quote
Old Dec 31, 2006, 10:49 AM   #2
Big Z
Rage3D Veteran
 
Join Date: Jun 2000
Location: Trinidad and Tobago Princes Town
Posts: 1,159
Big Z is still being judged by the masses


Default

Goto my site and update your drivers.
Try again.
__________________
They shut down Geocities, so my website went bye bye...
Big Z is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rage Mobility M and TV out not working in Win2k Dinzy Legacy ATI Discussion and Technical Support 1 Jun 15, 2001 06:34 PM
ATI Rage LT Pro/Rage Pro/Mobility Windows 2000/Whistler/XP Beta 1 Gaming Driver MrB Front Page News 0 Mar 28, 2001 01:55 AM
ATI Rage LT Pro/Rage Pro/Mobility Windows 2000/Whistler/XP Beta 1 Gaming Driver MrB Front Page News 0 Mar 28, 2001 01:55 AM
Please plleeassee HELP, RAGE with my rage LT pro AGP 2x featuring the mach Lt 64 chip superj Legacy ATI Discussion and Technical Support 6 Dec 12, 2000 08:20 AM
will the radeon 2 be more of a rage 128 chip or rage 128 pro? maniac_35 Radeon Technical Support 0 Oct 6, 2000 08:14 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink