Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » AMD Radeon Software Discussion and Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Radeon Software Discussion and Support Discussion and Technical support forum for AMD's Radeon Software.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 3, 2010, 07:54 AM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
vizionblind
Radeon Sapphire 7950 3GB
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 96
vizionblind is still being judged by the masses


Default scaling options on desktop always reset on reboot.. help..

I installed the latest cat drivers and now everytime I reboot my PC, my desktop has a black border and is not filling the entire screen. I have to manually go in to CCC and slide the underscan/overscan bar until it fills the whole screen again. How do I fix this permanently?

1920x1080 on a 37" westinghouse

thanks!
vizionblind is offline   Reply With Quote
Old Sep 3, 2010, 11:00 AM   #2
ATi7500
Radeon R300
 
Join Date: Mar 2003
Location: Italy
Posts: 164
ATi7500 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by vizionblind View Post
I installed the latest cat drivers and now everytime I reboot my PC, my desktop has a black border and is not filling the entire screen. I have to manually go in to CCC and slide the underscan/overscan bar until it fills the whole screen again. How do I fix this permanently?

1920x1080 on a 37" westinghouse

thanks!
try to disable the GPU scaling option. It fixed it for me.
__________________
Improvise, adapt, overcome.
ATi7500 is offline   Reply With Quote
Old Sep 4, 2010, 11:33 AM   #3
vizionblind
Radeon Sapphire 7950 3GB
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 96
vizionblind is still being judged by the masses


Default

that didnt fix it
vizionblind is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Sep 4, 2010, 02:09 PM   #4
ECH1
deal with it
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,622
ECH1 is still being judged by the masses


Default

ECH1 is offline   Reply With Quote
Old Sep 4, 2010, 04:28 PM   #5
demo
space cadet
 
Join Date: Sep 2007
Location: Australia Melbourne
Posts: 26,489
demo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bounddemo can leap small-ish buildings in a single bound


Default

It's a bug with 10.8, either roll back to a previous driver or try whats suggested above.
__________________
____________________
demo is offline   Reply With Quote
Old Sep 4, 2010, 08:57 PM   #6
twohype
Radeon R300
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 143
twohype is still being judged by the masses


Thumbs up

Quote:
Originally Posted by demowhc View Post
It's a bug with 10.8, either roll back to a previous driver or try whats suggested above.
Thanks for the tip, I went back to the 10.7 drivers and now scaling is working - right- again. No more black bars after reboot - now I'm smling again :-)
__________________
AMD-Breast-Station Specs
-----------------------------------------------------------------
AMD FX 8350
GIGABYTE GA-990FXA-UD7 AM3 (AMD 990FX chipset)
Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) DDR3 1866 (Timings:8-8-8-24-T1)
Radeon HD 7990 + 7970 (Tri-Fire Mode)
AMD HDMI sound (via Radeon HD 7970)
Display: 73" Mitsubishi 73838 3DTV
Primary Drive: OCZ Agility 3 SSD (2*480GB) in Raid 0 (SATA 3 mode)
Secondary Drives: 5 (SATA 3) Drives total 13 Tera Bytes Secondary Storage
twohype is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Scaling options question Ghoststalker AMD Radeon Software Discussion and Support 19 Apr 17, 2010 01:20 PM
GPU scaling options don't stick. Chuki AMD Radeon Software Discussion and Support 1 Feb 8, 2010 12:20 AM
Gamma reset after reboot George YS AMD Radeon Software Discussion and Support 0 Dec 25, 2004 09:44 AM
clocks always reset at default on reboot Neo Hacker Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 4 Oct 30, 2003 05:57 PM
Hi there! Overclock settings always reset after each reboot! tgzo Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 4 Jul 10, 2003 12:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink