Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » AMD Radeon Software Discussion and Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Radeon Software Discussion and Support Discussion and Technical support forum for AMD's Radeon Software.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Oct 11, 2005, 04:58 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
ET
Radeon R520
 
Join Date: Jun 2000
Location: Israel Outer space
Posts: 433
ET is still being judged by the masses


Default cli.exe terminated at startup

Just did a new install of XP SP2 on a new machine with my old Radeon 9800 Pro. Installed Catalyst 5.9, and when the system starts I get an error message that cli.exe terminated with an error.

What to do? Thanks!
ET is offline   Reply With Quote
Old Oct 11, 2005, 05:17 PM   #2
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,438
spyre is still being judged by the masses


Default

Sounds like you didnt install .NET
__________________
I do work for AMD
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Oct 11, 2005, 09:11 PM   #3
Socio
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 5,633
Socio is still being judged by the masses


Default

I have been getting that too but I get in during installation and with the non CCC included classic drivers and those should not require .net right?

I do have 1.1 but will upgrade to the 2.0 beta and re-install drivers again to see if that fixes it just in case.

Last edited by Socio : Oct 11, 2005 at 09:14 PM.
Socio is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Oct 12, 2005, 02:56 AM   #4
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,438
spyre is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by Socio
I have been getting that too but I get in during installation and with the non CCC included classic drivers and those should not require .net right?

I do have 1.1 but will upgrade to the 2.0 beta and re-install drivers again to see if that fixes it just in case.
It would be impossible to get that error if you have the none CCC version (unless theres part of the CCC left over from a previous install.)
__________________
I do work for AMD
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Oct 12, 2005, 05:36 AM   #5
ET
Radeon R520
 
Join Date: Jun 2000
Location: Israel Outer space
Posts: 433
ET is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by spyre
Sounds like you didnt install .NET
Right! It's a new OS install. Forgot about that. Thanks a lot!
ET is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quitters Will Be Terminated Fantasy Football... Guybo Off Topic Lounge 5 May 8, 2008 08:25 AM
PLZ HELP. won't startup...but it's not OFF either???? RenegadeCloud General Hardware 2 Feb 9, 2006 11:32 PM
The Culprit – found and terminated! infamous_pb Off Topic Lounge 23 Nov 9, 2004 11:23 PM
difference between involuntary terminated and laid off? cancer7 Off Topic Lounge 7 Sep 21, 2003 08:47 PM
The FTP session was terminated 68sschevycamaro PC Gaming 3 Feb 18, 2003 07:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:56 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink