Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Community and Site Discussions » Distributed Computing (Team Rage3D)
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Distributed Computing (Team Rage3D) Home of the Team Rage3D [email protected] project. Get [email protected] info, download information, and details on how to join the Team. Team Rage3D progress updates posted here daily.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 23, 2022, 10:51 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Lupine
Administrator
 
Join Date: Sep 2002
Location: United States where I stand
Posts: 32,673
Lupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at bestLupine considers Jack Bauer an amateur at best


Default Win11 GPU settings?

Hey, bringing another 3700x / RX 480 system online, running Win11. Which reminds me, its twin is also running Win11, and I'm not sure I restarted the client after migrating from Win10-Win11.

Clean install. Got the CPU client running first thing, and it seems fine. GPU is just sitting there. Opening FAHControl, it displays "Paused:no gpu access"

Running Adrenalin v22.5.1

Help?

edit: 24hr avg zero ... guess the other box isn't running. Will rectify when I get home.
Lupine is offline   Reply With Quote
Old May 24, 2022, 09:29 AM   #2
luxor
Mendoza
 
Join Date: Mar 2002
Location: Canada Hull, Québec
Posts: 2,872
luxor is still being judged by the masses


Default

Have you check the [email protected] forums? My system is running Win 11 and I didn’t have any issues but I have a Nvidia card.
luxor is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2022, 08:09 PM   #3
Jimby
Captain Manches
 
Join Date: Dec 2000
Location: Canada Ontario
Posts: 2,758
Jimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badgesJimby doesn't need no stinkin' badges


Default

Might be a silly suggestion, but maybe trying running the app as admin?
Jimby is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Win11 now... GSGRUNT Operating Systems 357 Mar 22, 2022 08:01 AM
Which overrides the other, in-game settings or control panel settings? TenFour AMD Radeon Software Discussion and Support 6 Nov 12, 2004 11:08 PM
ATI USERS ONLY: Control Panel Settings or In-game settings? SFI AMD Radeon Discussion and Support 25 Aug 25, 2003 02:02 PM
what bios settings and rage3d tweak settings work in tandem ocron Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 0 May 18, 2003 05:26 PM
opengl & direct3d settings? How do I set these in advanced settings 93mstng AMD Radeon Discussion and Support 0 May 29, 2001 10:12 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink