Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » AMD Radeon Software Discussion and Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Radeon Software Discussion and Support Discussion and Technical support forum for AMD's Radeon Software.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Nov 24, 2008, 11:13 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
TerminalEyesore
Radeon Evergreen
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,505
TerminalEyesore is still being judged by the masses


Default Multi monitor support with driver only, no CCC??

Is there multi monitor support with JUST the latest driver installed, or is CCC required?

If no support without CCC, is there any software that would let you run multiple monitors without having to install CCC? Does Hydravison work without CCC? What about the Avivo suite, CCC required?

Lastly, will the WDM drivers for VIVO cards work properly (capture and all) without CCC?

Thanks
TerminalEyesore is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2008, 01:28 AM   #2
Blín D'ñero
HD7970 crossfire
 
Join Date: Oct 2002
Location: Netherlands Netherlands
Posts: 1,812
Blín D'ñero is still being judged by the masses


Default

You have something against CCC, the configuration program that goes with the driver? Why?
__________________
Intel i7 2700K @ 4.8 Ghz | Zalman CPNS9900LED | Asus Maximus IV Extreme-Z | 16 GB Corsair Dominator GT CMT16GX3M4X2133C9 DDR3 | 2 x (Sapphire) AMD Radeon HD7970 (crossfire) | Creative X-Fi Titanium Fatality Pro | Corsair AX 1200W | 4 x WDC WD1002FAEX | Optiarc AD 5240S | Dell U3011 @ 2560x1600 | Steelseries 7G | Razer Imperator 2012 | Coolermaster Stacker STC T01 | Logitech Z-5500 | Sennheiser HD598 | Windows 7 Ultimate x64 SP1 |
Blín D'ñero is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2008, 11:50 AM   #3
void4ever
Radeon R700
 
Join Date: Jan 2002
Location: United States Closer than you think!
Posts: 824
void4ever is still being judged by the masses


Default

You should be able to control multi monitor with just the standard windows controls. (right click desktop > prop > settings)

The rest of it i'm unsure about myself. ATi Tray Tools will control some functions as well but i don't know which ones.

Void4ever
__________________
Primary Gaming Machine:
ASRock Z87 Extreme6 | Core i7-4770K @ 4.3 | 16 gig Dual Channel Gskill 1600 10-10-10-30 | Sapphire 7970 | X-plosion 7.1 | Dell 2405FPW+Acer X223W | Corsair HX850 850W | Win7 SP1 x64

Secondary Machine:
Gigabyte GA-X58A-UD3R | Core i7-920 @ 2.8ghz | 12 gig Triple Channel Gskill 1333mhz 7-7-7-18 | MSI 6970 | X-plosion 7.1 | Westinghouse LCM22w3+Westinghouse VM-42F140S | Corsair CMPSU-850TX | Win7 SP1 x64

HTPC Machine:
Gigabyte GA-X48-DS4 | Core 2 Duo E8400 @ 3.4ghz | 8 gig Dual Channel Gskill 1066mhz 5-5-5-15 | Sapphire 5770 | X-Mystique 7.1 Gold | Westinghouse VM-42F140S | CoolergiantVHB 480W | Win7 SP1 x64
void4ever is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Nov 27, 2008, 11:46 AM   #4
Falcon1
Free Bird
 
Join Date: Sep 2002
Location: Germany Bergen (Near Munich)
Posts: 1,138
Falcon1 is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by TerminalEyesore View Post
Is there multi monitor support with JUST the latest driver installed, or is CCC required?
Yes, just use Windows Desktop Properties.

Quote:
Originally Posted by TerminalEyesore View Post
Does Hydravison work without CCC?
Windows Vista: No.
Windows XP: Yes.

Quote:
Originally Posted by TerminalEyesore View Post
What about the Avivo suite, CCC required?
Windows Vista: No.
Windows XP: Don't know. Probably no, too. (Assuming AVIVO Tools are integrated into CCC like with Vista)
__________________
Falcon1 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When will ATI support multi-monitor horizontal spanning? Kidd636 AMD Radeon Discussion and Support 2 Feb 19, 2004 09:37 PM
Damm! CAT 3.5 multi-monitor support ROCKS! Tec AMD Radeon Software Discussion and Support 22 Jul 1, 2003 10:27 AM
How do I enable multi monitor support with games like q3a with catalyst 2.3? nintari AMD Radeon Software Discussion and Support 4 Nov 2, 2002 08:42 AM
Multi Monitor Support? cdiamond AMD Radeon Software Discussion and Support 12 Sep 4, 2002 11:57 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink