Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Community and Site Discussions » Front Page News
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Front Page News News and Rage3D articles as it appears on the frontpage.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jun 16, 2013, 01:43 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
seanR3D
Radeon R700
 
Join Date: May 2012
Posts: 719
seanR3D can beat 'Minesweeper' on any difficultyseanR3D can beat 'Minesweeper' on any difficultyseanR3D can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Joystick Battlefield 4 Alpha system requirements revealed

Alpha invites for Battlefield 4 are going out to some people now via e-mail/Origin (they appear to be random), and with that comes system requirements (below).

Quote:
OS: Vista SP2, Win7. Windows 8 not supported; 32-bit not supported.
Video card: DX10 or DX11 GPU with 1+GB of RAM, DX11 highly recommended
Storage: 25GB
It's somewhat surprising Windows 8 is not supported (yet, anyway). However, this is not to say the game won't work on Windows 8 (it's probably the opposite), most likely just that you may experience issues. As for RAM and CPU requirements (not included for some reason), 4GB and any decent quad-core should do the job just fine.

Source: reddit
__________________
http://twitter.com/seanridgeley

Last edited by seanR3D : Jun 16, 2013 at 03:36 PM.
seanR3D is offline   Reply With Quote
Old Jul 20, 2013, 09:44 AM   #2
poohbear
Radeon Evergreen
 
Join Date: Jul 2003
Location: Canada Toronto & Seoul
Posts: 1,865
poohbear is still being judged by the masses


Default

interesting that 1gb is a system requirement, & DX11 is not required? it supports DX9 now??
__________________
4790k @ 4.6GHZ | Noctua NH-D14 | 16GB (2x8gb) Crucial Ballistex @ CL9 | Asrock Z97 OC Formula | Gigabyte G1 Gaming GTX 970 |
250gb Samsung 840 Evo & 240gb OCZ Vertex 3 MI & 2TB WD Black | Auzentech Forte 7.1 | Seasonic 760wt Platinum | DELL U2711 @ 1440p | Corsair 300R | Win 8.1
poohbear is offline   Reply With Quote
Old Jul 20, 2013, 10:37 AM   #3
Mangler
PC
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 20,315
Mangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single boundMangler can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by poohbear View Post
interesting that 1gb is a system requirement, & DX11 is not required? it supports DX9 now??
Nope, you forgot about dx10.
Mangler is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rise of the Triad system requirements revealed seanR3D Front Page News 1 May 30, 2013 12:56 AM
BioShock system requirements revealed... Arghuin PC Gaming 7 Jul 11, 2007 08:54 AM
Battlefield 2142 System Requirements? Ryan3dFan PC Gaming 24 Aug 18, 2006 02:10 PM
Battlefield 2 system requirements? Mrpleeb PC Gaming 1 Apr 21, 2005 08:10 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink