Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » Console Gaming
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Console Gaming A place to discuss our favourite past and present gaming consoles. Talk about your favorite games, get nostalgic and share tips and strategies.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Dec 11, 2009, 05:15 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Fuku2
Metal Guitarist
 
Join Date: Apr 2002
Location: Canada Brentwood Bay, B.C.
Posts: 12,677
Fuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshFuku2 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling fresh


Default PS3 Official Headset problem

I thought I had bought a broken PS3 official Bluetooth headset I got a little while ago so I exchanged the first one for another today. Got further ahead than last time.

Eventually I got a message on my screen that I actually paired the headset with the PS3 even though it took some resetting the PS3 and stuff. However, I could not turn the headset on by pressing the power button and could not use it regardless if the PS3 were on or not.

It showed up in PS3 Bluetooth and Audio settings but I could not change anything to get it to work or even connect the device and could not see any audio levels and could not turn the headset on at all.

I went to "mange Bluetooth accessories" and tried scanning, deleting the accessory, and retrying everything and connecting and everything. Same stuff every time.

Can't I turn the thing on without the PS3 having to be on? Shouldn't a green light be on the power button when I press it? You just have to hold it for 3 seconds to turn on and 5 seconds to turn off. I get nothing at all. I only got that green light once I paired it. After that nothing I tried seemed to make it work. I still get the red flashing ring if I plug it in again though which is the recharging indicator and I can get the green light to come on once I reset everything and try to pair again.

Was I supposed to pair it before charging it? I charged it before pairing it.

If I can't get this thing to work, I'm gonna use it for a butt plug instead.
Fuku2 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bluetooth headset and passkey problem in vista 64 buckshot23 General Hardware 2 Nov 1, 2008 03:01 PM
Please help me with a headset problem weemanpow3 General Hardware 3 Feb 10, 2007 06:00 PM
How can we make ATi declare this problem as official..? puNani Radeon Technical Support 41 Jun 12, 2002 11:34 AM
weird problem with the new official 9031 Hagai AMD Radeon Discussion and Support 7 May 11, 2002 03:53 PM
official driver problem grated Radeon Technical Support 2 Apr 11, 2002 07:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink