Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Archived Discussions » Radeon Technical Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Radeon Technical Support Radeon technical support forum for all Radeon products from the classic Radeon to the latest cutting edge family of graphics cards.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old Sep 6, 2002, 03:24 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
MDboyz
Radeon R100
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 37
MDboyz is still being judged by the masses


Angry Problem b/w Asus P4S533 and ATI 7500 AGP

For some reason Winxp installed fine. However, 'till I install the driver for the Radeon 7500, the monitor shows me blank after the winxp logo boot. The green light of the monitor is still on, so the signal is still going thru. Anyone know what is the problem?

I did try to install all other driver of ATI radeon 7500. It didn't work.
MDboyz is offline  
Old Sep 7, 2002, 11:00 PM   #2
HarryJohnson
Radeon R200
 
Join Date: Jul 2001
Location: Go Arnold
Posts: 53
HarryJohnson is still being judged by the masses


Default

I set up 70 of these pc for the county of sacramento...(with ghost) P4S533, P4-1800, 512 mb pc 2700 Samsung ram, Radeon 7500 Retail, wd 40gb HD....blah blah..without any problems. Maybe you should consider wiping your disk and starting from scratch. I have found this combination(P4S533 and Radeon 7500) to be incredibly reliable.
What is your sytem set-up....
__________________
Athlon xp2600/Asus a7v8x
Radeon 9700 Pro, 360w ps
TV Wonder Pro
2x 256 mb samsung pc3200
Audigy 2, Logitec Z560
40 GB 7200 rpm Maxtor
LiteOn 52x24x52x, Pioneer 16x slot
Windows xp pro
HarryJohnson is offline  
Old Sep 7, 2002, 11:23 PM   #3
HarryJohnson
Radeon R200
 
Join Date: Jul 2001
Location: Go Arnold
Posts: 53
HarryJohnson is still being judged by the masses


Default

One more thing. Before I install the Video Card drivers I install all of the Motherboard drivers(sis agp driver probably important here) and fully patch WinXP.
__________________
Athlon xp2600/Asus a7v8x
Radeon 9700 Pro, 360w ps
TV Wonder Pro
2x 256 mb samsung pc3200
Audigy 2, Logitec Z560
40 GB 7200 rpm Maxtor
LiteOn 52x24x52x, Pioneer 16x slot
Windows xp pro
HarryJohnson is offline  
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Sep 8, 2002, 08:22 AM   #4
MDboyz
Radeon R100
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 37
MDboyz is still being judged by the masses


Default

Yes I am really supprised myself with the result.
My system is:

Pentium 4 northwood 1.6A (not overclocked yet)
ATI Radeon 64DDR
350W Power supply
Samsung 256 PC2700 DDR
Mitsumi 32x10x24 CDR-W
Creative 8X DVD
60 Gigs Western Digital 7200rpm Hard Drive


I took it out pop in my old ATI 32MB Radeon LE. It works perfectly.

I can boot in the window only when the video card isn't installed yet. 'Till appear as under unknown graphic card. I install old and new drivers for the ATI Radeon 7500. The installation went fine. After the reboot it gave me a blank (black or freeze) screen after the windows xp logo.

Weird.
MDboyz is offline  
Old Sep 8, 2002, 10:13 AM   #5
HarryJohnson
Radeon R200
 
Join Date: Jul 2001
Location: Go Arnold
Posts: 53
HarryJohnson is still being judged by the masses


Default

Did you uninstall your old drivers completely...ie the sticky posted in these forums? (actually I beleive it's in the 8500 forum)
__________________
Athlon xp2600/Asus a7v8x
Radeon 9700 Pro, 360w ps
TV Wonder Pro
2x 256 mb samsung pc3200
Audigy 2, Logitec Z560
40 GB 7200 rpm Maxtor
LiteOn 52x24x52x, Pioneer 16x slot
Windows xp pro
HarryJohnson is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9700 Pro and Asus P4s533 Problems mightygerm Radeon Technical Support 2 Apr 14, 2003 11:05 PM
Help with Asus P4S533/9700Pro BHoward Radeon Technical Support 6 Nov 25, 2002 10:36 PM
ASUS P4S533 users: new BIOS ciparis Radeon Technical Support 16 Oct 6, 2002 09:51 PM
Asus P4S533 problems w/9700 Pro? Smithe Radeon Technical Support 16 Oct 3, 2002 03:03 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink