Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » AMD Radeon Discussion and Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Radeon Discussion and Support General discussion, tweaking, overclocking and technical support questions about discrete Radeon graphics products.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Apr 11, 2010, 07:33 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
matthewe79
Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 9
matthewe79 is still being judged by the masses


Default Flip Queue Size

Hello All

For Flip Queue Size, what is the difference between 'undefined' and '0'?

Does '0' just turn it off, and does not limit the GPU\CPU in processing frames ahead of time?
Thanks.
matthewe79 is offline   Reply With Quote
Old Apr 11, 2010, 09:47 PM   #2
Mystik
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Jun 1999
Location: Canada etobicoke
Posts: 5,625
Mystik is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by matthewe79 View Post
Hello All

For Flip Queue Size, what is the difference between 'undefined' and '0'?

Does '0' just turn it off, and does not limit the GPU\CPU in processing frames ahead of time?
Thanks.
undefined is, i believe, 3.

"flip queue size" is how many frames ahead the CPU should queue.
0 means no frames, 3 means queue 3 ahead, etc.
__________________
low yield toner cartridge.
Mystik is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is the default flip queue setting on ATI drivers? dnottis AMD Radeon Software Discussion and Support 12 Aug 11, 2010 08:55 PM
ATITool 0.27 B4 - Flip Queue warrior504th Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 2 Jan 22, 2009 08:04 AM
How to figure LCD 4:3 aspect size compared to Tube TV size? Dreven Off Topic Lounge 6 Mar 29, 2007 12:29 PM
Ati cats : Flip queue size akka render frames ahead ( less stuttering ) Pirate Neilsouth AMD Radeon Software Discussion and Support 17 Oct 7, 2006 08:16 AM
Flip Queue Size Rebooter Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 1 Jun 24, 2005 09:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:52 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink