Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Archived Discussions » Radeon Technical Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Radeon Technical Support Radeon technical support forum for all Radeon products from the classic Radeon to the latest cutting edge family of graphics cards.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 7, 2005, 01:20 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Nejmann
Radeon R100
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 25
Nejmann is still being judged by the masses


Unhappy Green dots showing with black background..

I get green dots (sometimes small lines) everywhere on the screen with my new ASUS AX800XT PE and Viewsonic VP201s. They are only noticeable at homepages with dark backgrounds and dark games.
What can cause this behavior? The graphic card, the monitor, the cable or is it something else?
Please help asap. I really need to get this fixed.
Nejmann is offline  
Old Jan 7, 2005, 09:01 PM   #2
TV Addict#2
Radeon R520
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 391
TV Addict#2 is still being judged by the masses


Default

I have no fix in mind,but that is odd
__________________
system is:
NHD15S/[email protected]X-99A...32G [email protected] MSIGTX980TiGaming... 850EVO... x-fi/logitech680z... thermaltakeCore71...Seasonic850w...Samsung UN40KU62904K
...10prox64
TV Addict#2 is offline  
Old Jan 8, 2005, 06:58 PM   #3
Nejmann
Radeon R100
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 25
Nejmann is still being judged by the masses


Smile

Just wanted to post if anyone should experience something alike.

I have found the solution myself
"someone" had unchecked 'Alternate DVI operational mode' in Display Properties...Took me only 2 days to figure out
Nejmann is offline  
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jan 8, 2005, 07:34 PM   #4
TV Addict#2
Radeon R520
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 391
TV Addict#2 is still being judged by the masses


Default

I had xp give me some run around,my dvd burner errored a couple times with some ritek media,a firmware update made that right than I started having buffer under run errors with both music match burner and nero,xp starts defaulting the bus mode to lower levels when crc errors occur so it went from ultra dma 2 to pio,had to select dma if available in device manager,uninstall the dvd drive from xp,and reboot, it than detected the plextor drive as ultra dma 2 again,felt good to find and fix
__________________
system is:
NHD15S/[email protected]X-99A...32G [email protected] MSIGTX980TiGaming... 850EVO... x-fi/logitech680z... thermaltakeCore71...Seasonic850w...Samsung UN40KU62904K
...10prox64
TV Addict#2 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
360 showing black and green boxes?? DanDaMan Console Gaming 2 Aug 20, 2007 02:24 AM
Green Dots for dvd playback. tbone AIW / Multimedia Discussion and Technical Support 2 Nov 2, 2002 02:35 PM
green dots in ATI DVD 7.6; new WDMs don't fix anything! RadeATIonXP AIW / Multimedia Discussion and Technical Support 25 May 1, 2002 07:08 PM
Green Dots Everywhere!!!!!! e3art Radeon Technical Support 9 Dec 10, 2001 10:24 AM
Overclocking, DVD, Little Green. . .dots CoreyGH Radeon Tweaking, Modding, and Overclocking 3 Mar 11, 2001 04:43 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink