Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Archived Discussions » AMD Fusion, Integrated and Mobility Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Fusion, Integrated and Mobility Support Discussion and technical support forum for AMD integrated and mobility graphics platforms including Accelerated Processing Units, Netbooks, Ultra Portables, Notebooks, HTPC and SFF.

 
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 23, 2014, 03:32 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
dampflokfreund
Radeon R200
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 51
dampflokfreund is still being judged by the masses


Default Crappy Dual Graphics

Hello,

my laptop does support Dual Graphics, but it works horrible. If you want to know it exactly, it doesn't work. Either the game isn't even enabling Dual Graphics ( Crysis 3, BF4, Metro etc) or Dual Graphics is a stuttery mess and not playable at all (Sleeping Dogs, 3DMark) Allthough it gains A LOT of a better score in 3D Mark (1900 to 2800) but the displayed image is still a stuttery mess.

Of course I tried to apply the good crossfire profile of 3DMark to the games which aren't enabling Dual Graphics, but then it's a stuttery mess too, goes from 28 FPS to 40 FPS in seconds and back (30 stable FPS with HD 8750m alone)

So basically I can't use Dual Graphics at all even though it has a great potential. I know Dual Graphics between two different architecture is a bit complex but c'mon it's a praised feature from AMD and I want to usw it. Don't get me wrong I'm happy with the power that my dedicated 8750m delivers but if there's such a great improvement, why not optimize it so I can take advantage from it? And my integrated APU is not bad at all at gaming so... see what I'm saying?
dampflokfreund is offline  
Old Jan 24, 2014, 10:43 PM   #2
AluminumHaste
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Feb 2004
Location: Canada Home
Posts: 8,238
AluminumHaste can beat 'Minesweeper' on any difficultyAluminumHaste can beat 'Minesweeper' on any difficultyAluminumHaste can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

What drivers are you using? So you have 2 8750m cards? Are you using the 8750m and the on chip GPU in crossfire?
__________________
(\_/)
(O.o)
(> <)
AluminumHaste is offline  
Old Jan 25, 2014, 03:11 AM   #3
dampflokfreund
Radeon R200
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 51
dampflokfreund is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by AluminumHaste View Post
What drivers are you using? So you have 2 8750m cards? Are you using the 8750m and the on chip GPU in crossfire?
13.12 WHQL.

No, I use Dual Graphics which is APU (8550g)+ HD 8750m
dampflokfreund is offline  
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a10 Trinity dual graphics flyguy General Hardware 6 Oct 3, 2012 07:02 PM
ATI crappy Dual Monitor Support? Wall Man Radeon Technical Support 20 Jan 18, 2005 07:01 PM
Crappy cable from monitor to graphics card causing imperfect images? bOb32 General Hardware 6 Oct 30, 2004 02:15 PM
Wow Gran Turismo 3 has crappy graphics 311Sam Console Gaming 54 Dec 20, 2003 06:21 AM
Crappy graphics in NHL2001 Nice AMD Radeon Discussion and Support 5 Apr 4, 2001 01:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:53 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink