Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » Smartphones, Tablets and Handheld Computing
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Smartphones, Tablets and Handheld Computing From Android, Symbian to Apple devices, this is the place for discussion and debate, whether it's smartphones, tablets or even gaming handhelds.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jun 2, 2006, 05:01 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Destroy
Radeon Arctic Islands
 
Join Date: Dec 2002
Location: United States WI
Posts: 17,000
Destroy knows why the caged bird singsDestroy knows why the caged bird singsDestroy knows why the caged bird singsDestroy knows why the caged bird singsDestroy knows why the caged bird singsDestroy knows why the caged bird sings


Default FSAA on PSP

Is there a way to turn this feature on? Just curious. Syphon Filter really has a lot of noticeable jaggies.

Great game btw, best game I've tried to date as a matter of fact.
__________________
Member of the Glorious PC Gaming Master Race-"Doesn't any game maker know how to make a PC feeling game anymore? I hate all this console afterbirth crap we're getting lately."
Destroy is offline   Reply With Quote
Old Jun 2, 2006, 06:10 PM   #2
Hidavi
I'm Way Up
 
Join Date: Dec 2004
Location: United States THE BIG APPLE
Posts: 26,568
Hidavi can beat 'Minesweeper' on any difficultyHidavi can beat 'Minesweeper' on any difficultyHidavi can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

I doubt it. All 3D PSP games have tons of jaggies. Its just a handheld...
__________________
Now Playing:
Joe Dever's: Lone Wolf (NS)
Final Fantasy World (PS4P)
Hidavi is offline   Reply With Quote
Old Jun 2, 2006, 09:54 PM   #3
SirBaron
Hallowed are the Ori
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany Niedersachsen
Posts: 24,148
SirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single bound


Default

It's a console not a pc, a handheld at that. What you see is the best you will get...
__________________
My Twitch Channel Unbiased Gaming!

PS4/PC Streaming - Streaming PS Indie Titles + Infamous, Metal Gear, and Killzone Shadow Fall

Fantards the scourge of the universe:
SirBaron is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jun 3, 2006, 04:03 PM   #4
Seerkin
I don't like you like you
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States a house
Posts: 1,530
Seerkin is still being judged by the masses


Default

sure just rub some vasoline on the screen, problem solved.
Seerkin is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2006, 08:37 PM   #5
Oui
Radeon Caribbean Islands
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4,651
Oui is still being judged by the masses


Default

LMAO can anyone tell me how to turn Vsync and bumpmapping on on my gameboy?

Tweaking is half the fun but don't expect in on your n00b box or n00b portable
__________________
"The raindrop never feels responsible for the flood."
Oui is offline   Reply With Quote
Old Jun 8, 2006, 03:23 AM   #6
Nevermind
Rage3D Veteran
 
Join Date: May 2003
Location: Australia Perth Western Australia
Posts: 1,325
Nevermind is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by Oui
LMAO can anyone tell me how to turn Vsync and bumpmapping on on my gameboy?

Tweaking is half the fun but don't expect in on your n00b box or n00b portable
Wasnt that just: Forward Down Forward A
Nevermind is offline   Reply With Quote
Old Jun 8, 2006, 08:20 AM   #7
bearxor
IT STINKS!!!
 
Join Date: Dec 2002
Location: United States Rock Hill (Near Charlotte), SC
Posts: 2,442
bearxor is still being judged by the masses


Default

It's kind of surprising that wih the power of the PSP and the resolution of the screen that there is not FSAA.
__________________
This post paid for by the committee to reinvade Vietnam.
bearxor is offline   Reply With Quote
Old Jun 8, 2006, 08:24 AM   #8
Hidavi
I'm Way Up
 
Join Date: Dec 2004
Location: United States THE BIG APPLE
Posts: 26,568
Hidavi can beat 'Minesweeper' on any difficultyHidavi can beat 'Minesweeper' on any difficultyHidavi can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Did PS2 games have FSAA?
__________________
Now Playing:
Joe Dever's: Lone Wolf (NS)
Final Fantasy World (PS4P)
Hidavi is offline   Reply With Quote
Old Jun 8, 2006, 02:13 PM   #9
SirBaron
Hallowed are the Ori
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany Niedersachsen
Posts: 24,148
SirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single boundSirBaron can leap small-ish buildings in a single bound


Default

Quote:
Originally Posted by Hidavi
Did PS2 games have FSAA?
No they had FSA

AKA Full Screen Aliasing.

I think they used x4, basically what it does. It's a algorithm that rather then bluring pixels to make it appear less jaggied. It creates more, and i must say the PS2 does it very well!



(runs)
__________________
My Twitch Channel Unbiased Gaming!

PS4/PC Streaming - Streaming PS Indie Titles + Infamous, Metal Gear, and Killzone Shadow Fall

Fantards the scourge of the universe:
SirBaron is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
To FSAA or not to FSAA, that is the games question... Destroy PC Gaming 26 Nov 3, 2004 04:09 PM
Far Cry - 800 by 600 w/ FSAA looks much better than 1280 by 1024 without any FSAA dumb1 PC Gaming 20 Apr 17, 2004 11:42 AM
Howto: Assign FSAA settings to games or change FSAA quickly? FrogBone PC Gaming 1 May 3, 2003 07:11 PM
Should ATI's FSAA and Nvdia's FSAA be compared as equal in review graphs? PreservedSwine AMD Radeon Discussion and Support 9 Mar 11, 2003 01:31 AM
16 bit FSAA worse performance than 32 bit FSAA? irousso Radeon Technical Support 1 Feb 17, 2003 12:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink