Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » AMD Radeon Discussion and Support
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Radeon Discussion and Support General discussion, tweaking, overclocking and technical support questions about discrete Radeon graphics products.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jul 27, 2012, 01:36 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
boblingwide
Radeon R100
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 41
boblingwide is still being judged by the masses


Default what is the best benchmark software for my amd 6770?

what is the best benchmark software for my amd 6770?
i heard from my friend that i can do benchmark without loging
in to the game, just install benchmark software,
my question is what is the best "Benchmark Software" for
my amd 6770?

nid help!
boblingwide is offline   Reply With Quote
Old Jul 27, 2012, 04:17 PM   #2
caveman-jim
Deposed King of Rage3D
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 48,926
caveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badges


Default

what problem are you trying to solve?

also use 3dmark11.
caveman-jim is offline   Reply With Quote
Old Jul 28, 2012, 04:42 AM   #3
boblingwide
Radeon R100
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 41
boblingwide is still being judged by the masses


Default

Quote:
Originally Posted by caveman-jim View Post
what problem are you trying to solve?

also use 3dmark11.
caveman its u again hehe tnx for the help last time..

nope i don't have a problem in benchmarking,
i just only want to know my scores in benchmark and
how good my comp is..

caveman i tried the 3dmark 11
this is the result
http://s1077.photobucket.com/albums/...&current=a.png

i don't have problems in my game now,
my game's now is in "super high settings", i cant ask for more ryt know in my computer heheheh thumbs up!
w/ ccc 12.6 + 12.6cap1.. thx caveman for sharing me info about ccc earlier..

if there other benchamark software that can analyze latest game "frame rate per second" without loging in the games itself, just a benchmarking software,
cave do u know a good benchmarking software now for allmost 2012 games?
boblingwide is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jul 28, 2012, 09:21 AM   #4
Crisler
SAPPHIRE PR REP
 
Join Date: Aug 2002
Location: United States Carbondale, IL
Posts: 7,909
Crisler can beat 'Minesweeper' on any difficultyCrisler can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

The BEST benchamrk for any peice of hardware is playing the game you want to play or doing the work you want to do. Does your game play smooth at the settings and resolution you are aiming for? Does the work you do complete in the time frame you expect and desire?

If you answer yes to any of these then you have the benchamrk results that have MEANING.

People get way to caught up in the numbers given by benchmark programs and forget that those numbers are usually attained by clinical testing in control environments, in other words NEVER in the real world.

USE your computer and if there is a performance issue then you know to upgrade, if everything is doing what you want then you have great benchmarks
__________________
Edward Crisler
SAPPHIRE NA PR Representative

#SapphireNation
Crisler is offline   Reply With Quote
Old Jul 28, 2012, 02:10 PM   #5
caveman-jim
Deposed King of Rage3D
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 48,926
caveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badgescaveman-jim doesn't need no stinkin' badges


Default

Quote:
Originally Posted by boblingwide View Post
caveman its u again hehe tnx for the help last time..

nope i don't have a problem in benchmarking,
i just only want to know my scores in benchmark and
how good my comp is..

caveman i tried the 3dmark 11
this is the result
http://s1077.photobucket.com/albums/...&current=a.png

i don't have problems in my game now,
my game's now is in "super high settings", i cant ask for more ryt know in my computer heheheh thumbs up!
w/ ccc 12.6 + 12.6cap1.. thx caveman for sharing me info about ccc earlier..

if there other benchamark software that can analyze latest game "frame rate per second" without loging in the games itself, just a benchmarking software,
cave do u know a good benchmarking software now for allmost 2012 games?
Some games have built in benchmark modes/tools, some are seperate downloads/demo's. Most modern ones are built into the game so you have to have it before you can test it.

DiRT 2/DiRT 3/DiRT Showdown all have a built in benchmark that you can run from command line, Metro 2033 has a benchmark tool in the program directory, CiV5 has a command line benchmark.

STALKER Call of Pripyat, Aliens Vs. Predator, Lost Planet 2, have downloadable benchmarks.

Most stuff needs to be benched using FRAPS and playing it yourself though.
caveman-jim is offline   Reply With Quote
Old Jul 29, 2012, 01:13 AM   #6
Miken420
Radeon R200
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States New Jersey
Posts: 57
Miken420 is still being judged by the masses


Default

I like the Heaven Benchmark

http://unigine.com/products/heaven/

3dmark11

http://www.3dmark.com/3dmark11/

FarCry2 Benchmark - I think you need the game to run this one. On the bright side it's pretty cheap now on Steam and a great game if you haven't played it yet.

AvP Benchmark

http://downloads.guru3d.com/Aliens-v...load-2553.html
__________________
- Phenom II X4 960T 3.91GHz - CM Hyper TX3 EVO Push/Pull - 8Gb AMD Performance Edition @1600 8-9-8-24 1T 1.65v - Asus M4A78T-E 790GX - 2x XFX HD5770 CFX @960/1250 - Kingston 30gb SSDNow, Crucial M4 64gb SSD -
- Corsair TX650 V2 -
Xclio GS2 Adv. Modded to fit 2x180mm Silverstone FN181, 2x120mm FN121-BL CaseFans - DELL S2309W 23"/Samsung 933HD+ 18.5" on NeoFlex LCD Arms - Win7 x64 -


- Now Playing: DayZ, Tribes: Ascend, Blacklight: Retribution, Star Wars The Old Republic, League of Legends -
- Eagerly Awaiting: Aliens: Colonial Marines! -
Miken420 is offline   Reply With Quote
Old Jul 29, 2012, 04:41 AM   #7
boblingwide
Radeon R100
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 41
boblingwide is still being judged by the masses


Default

Thnx guyz
boblingwide is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radeon 6770 no pci2 2 speed nowlight Radeon Technical Support 16 Jun 15, 2012 07:39 PM
6770 Crossfire problem! Help!!!! xtcSRT4 Radeon Technical Support 14 Nov 16, 2011 07:58 PM
New Benchmark software Dino General Software 2 Sep 9, 2003 10:57 AM
hard drive benchmark software? Gator General Software 1 Jun 19, 2003 02:59 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink