Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Gaming and Computing Forums » General Software
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

General Software Anything software that is not operating system related goes here. Talk about the latest applications or discuss betas of upcoming products.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Apr 4, 2020, 08:07 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
deadite_9
random and/or senseless
 
Join Date: May 2004
Location: United States south of everywhere else
Posts: 526
deadite_9 can beat 'Minesweeper' on any difficultydeadite_9 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default MS Store app acting screwy

Sometime in the last few days, the store app on my main PC (Win10 1909) has started acting kinda weird.

I use a local account for Windows, but I do sign in to the store app with my MS account (and auto-downloads are disabled so nothing gets installed without me knowing it). When I went to manually check for app updates on Wednesday, I noticed that the Xbox Live Gold and Xbox Game Pass tabs were gone from the navigation pane on the left. They're completely useless on the PC anyway, but the fact that they were suddenly missing made me realize something was up.

If I click on the All owned or Ready to install tabs (or click on the My Library link under the menu), I see droves of apps that do not belong to me. The account that is signed in is still mine, and viewing the account details sends me to the MS webpage and verifies that it really is my account.

I've tried signing out of the store app and signing back in, along with resetting it inside the Settings app and running wsreset.exe to clear out the cache. So far nothing is fixing it, and it's really starting to creep me out.

Is anybody else seeing anything like this? My MS account doesn't appear to have been compromised-- 2FA has been turned on for ages-- and the same account signed into my XB1 isn't showing any weird behavior there. The Xbox beta app can't seem to make up its mind as to when my Game Pass Ultimate sub is set to renew (the date keeps changing when viewed in the app settings, and none of them are anywhere near the actual date), but it seems to work fine otherwise. Defender and MBAM scans turn up clean as well.

I'm hoping that it's just MS being stupid and that it will correct itself soon(ish), but I'm not about to hold my breath... especially when search results aren't turning up any recent complaints from other users.

Any ideas, apart from waiting to see if it does somehow fix itself?

EDIT: Wow... nearly 1,300 views and not a single response. This part of the forum is beyond dead. Anywho, the problem finally fixed itself, but it took me installing the April 2020 cumulative update to finally get it sorted.
__________________
there's them that laughs and knows better.



:: HDTV
Samsung Q8FN (4K QLED, 65") :: A/V Onkyo TX-RZ830 ::
:: UHD
Sony UBP-X700 :: BD Oppo BDP-83 :: CD Onkyo DX-C390 ::
:: PHONO
Technics SL-1200MK2 :: GAME Xbox One X + PS4 Pro ::
:: FRONT
JBL SCS300SAT + FS1000 :: SW HSU Research STF-2 ::
:: CENTER
JBL EC35 (Black Ash) :: LFE HSU Research VTF-2 MK5 ::
:: SURROUND L/R
JBL SCS300SAT :: SW HSU Research STF-2 ::
:: SURR BACK L/R
JBL SCS300SAT :: SW HSU Research STF-1 ::




:: CPU
AMD Ryzen 9 3900X :: MB ASUS ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) ::
:: AIO
Corsair H150i PRO + (6x) Noctua NF-F12 chromax (side intake) ::
:: DDR4
32GB G.SKILL TridentZ @3600MHz (14-14-14-36/1T, silver/black) ::
:: GPU
EVGA RTX 2080 Ti FTW3 ULTRA + Mnpctech support bracket (black) ::
:: HDTV
Samsung Q8FN (4K QLED, 65") :: AUDIO HDMI out (HT, 7.1) ::
:: OS
Windows 10 Pro x64 (2004) :: NVME Samsung 970 EVO Plus (1TB) ::
:: SSD
(1x) Samsung 860 EVO (1TB) + (3x) 850 EVO (1TB/1TB/1TB) ::
:: HDD
(2x) WD Black (3TB/4TB) :: CASE Lian Li O11 Dynamic XL (black) ::
:: FANS
(7x) Noctua NF-S12A chromax (top/bottom/rear) + (3x) NA-FC1 ::
:: PSU
EVGA SuperNOVA 850 P2 + CableMod PRO series (black/white) ::
:: INPUT
Logitech G613 + G305 + Xbox One S controller (wireless) ::




:: CPU
Core i7 7820X (4.5GHz) :: MB ASUS ROG Strix X299-E Gaming ::
:: AIO
Corsair H115i + (2x) Noctua NF-A14 chromax + NA-FC1 ::
:: DDR4
32GB Corsair Dominator Platinum @ 3000MHz (15-17-17-35) ::
:: GPU
EVGA GTX 1080 Ti FTW3 + hybrid kit + (1x) Noctua NF-F12 chromax ::
:: AUDIO
ROG SupremeFX (S1220A) :: OS Windows 10 Pro x64 (2004) ::
:: SSD
(1x) Samsung 850 PRO (512GB) + (1x) 860 EVO (500GB) ::
:: PSU
EVGA SuperNOVA 1000 P2 + CableMod Pro series (black/white) ::
:: CASE
Corsair Carbide Air 540 (silver, DEMCiflex intake filters) ::
:: FANS
(2x) Noctua NF-A14 chromax ::

Last edited by deadite_9 : Apr 25, 2020 at 10:07 AM.
deadite_9 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
firefox is acting screwy, need help.. Shoey Peachew General Software 9 Jul 31, 2005 12:01 PM
This is screwy!!1! IdiotBoy Off Topic Lounge 4 Nov 19, 2004 11:26 AM
Screwy MMC someoneElse AIW / Multimedia Discussion and Technical Support 0 Aug 13, 2002 05:24 PM
TV out is a bit screwy Radeon 7500 Radeon Technical Support 2 Mar 29, 2002 01:33 PM
How come store have stock but ATi's Store have NONE! raphamin AMD Radeon Discussion and Support 4 Oct 16, 2001 07:53 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink