Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » CATALYST Drivers
Rage3D Subscribe Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

CATALYST Drivers Discussion and Technical support forum for AMD's Catalyst Drivers. Please put Linux-specific driver posts and Remote Wonder discussion in their respective forums.

"
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 12, 2012, 02:12 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
AdamK47
Radeon HD 6970
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 645
AdamK47 can beat 'Minesweeper' on any difficultyAdamK47 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default Is there a Catalyst driver that fixes the sky in L.A. Noire?

The sky is supposed to be light blue with white clouds and a bit of an HDR effect to add a slight glow to it. See in this video:

http://www.youtube.com/watch?v=whr3cpfsRY4

I recently purchased three 7970s and use the latest driver for them off of AMDs site here: http://support.amd.com/us/kbarticles...00-series.aspx

The sky in the game is a dull blue with gray clouds and is missing the bloom/HDR effect. What gives? It was working fine with my GTX 580s.
AdamK47 is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 2012, 03:08 PM   #2
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,373
spyre is still being judged by the masses


Default

Probably a driver bug, I will check it out with the 79xx cards when I can.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester

Last edited by spyre : Jan 13, 2012 at 02:33 AM.
spyre is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 2012, 09:27 PM   #3
AdamK47
Radeon HD 6970
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 645
AdamK47 can beat 'Minesweeper' on any difficultyAdamK47 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

I discovered something. If I load a save game from a location that's outside, the HDR doesn't work. If I go into a building and then come out, HDR starts working on the sky. It's very weird. The GTX 580s didn't do that.
AdamK47 is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Old Jan 13, 2012, 02:49 AM   #4
spyre
ATI Beta Tester
 
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom England
Posts: 18,373
spyre is still being judged by the masses


Default

OK I have replicated the issue as when I tested it before I was indoors going outside. I don't have a Nvidia card to see what the behavior is there. I'll see what the driver guys say.
__________________
I do NOT work for AMD/ATI!!!!
AMD/ATI Beta Tester
spyre is offline   Reply With Quote
Old Feb 18, 2012, 05:04 PM   #5
AdamK47
Radeon HD 6970
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 645
AdamK47 can beat 'Minesweeper' on any difficultyAdamK47 can beat 'Minesweeper' on any difficulty


Default

Completely broke in DX11 now. Sun shafts don't even work.
AdamK47 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11/7: AMD Catalyst 11.10 Preview driver for BF3 & Rage [Fixes & Improvements] caveman-jim CATALYST Drivers 84 Oct 20, 2011 02:12 PM
Catalyst 10.4 Preview Driver - Fixes Long Load Times in BF2 for HD 5000 Users caveman-jim General News 14 Apr 16, 2010 12:17 AM
Catalyst 5.7 fixes DVD in MCE. ArcCoyote Multimedia Discussion and Technical Support 0 Jul 15, 2005 12:19 AM
Catalyst development and bug fixes? Chimaera CATALYST Drivers 1 Nov 16, 2003 08:34 PM
Catalyst 3.2 list of fixes Zonk CATALYST Drivers 1 Mar 14, 2003 08:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:46 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink