Go Back   Rage3D » Rage3D Discussion Area » Graphics Technology Forums » AMD Radeon Software Discussion and Support
Rage3D Subscribe FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

AMD Radeon Software Discussion and Support Discussion and Technical support forum for AMD's Radeon Software.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jul 2, 2005, 06:18 PM   #1
Advertisement (Guests Only)

Login or Register to remove this ad
Brian48
Rage3D Veteran
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1,215
Brian48 is still being judged by the masses


Default Anyone get this same error with 5.6 CCC?

OK, I decided to give CCC another chance again since ATI has determined that we won't have a choice in the matter in a few months. After a few random, spontaneous reboots, I ran the debugger on the .dmp files. At first I was blaming everything on .NET, but it looks like this may be still be driver related after all. Is anyone else experiencing the same problem? I'm actually thinking about going all the way back to Cat 4.12 again.

Quote:
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7
Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.


Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini070305-01.dmp]
Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available

Symbol search path is: *** Invalid ***
****************************************************************************
* Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. *
* Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. *
* After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. *
****************************************************************************
Executable search path is:
*********************************************************************
* Symbols can not be loaded because symbol path is not initialized. *
* *
* The Symbol Path can be set by: *
* using the _NT_SYMBOL_PATH environment variable. *
* using the -y <symbol_path> argument when starting the debugger. *
* using .sympath and .sympath+ *
*********************************************************************
Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe
Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible
Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS
Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0
Debug session time: Sun Jul 3 18:59:16.812 2005 (GMT-4)
System Uptime: 0 days 0:15:25.420
*********************************************************************
* Symbols can not be loaded because symbol path is not initialized. *
* *
* The Symbol Path can be set by: *
* using the _NT_SYMBOL_PATH environment variable. *
* using the -y <symbol_path> argument when starting the debugger. *
* using .sympath and .sympath+ *
*********************************************************************
Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe
Loading Kernel Symbols
.................................................................................................... ....................................
Loading unloaded module list
............
Loading User Symbols
*******************************************************************************
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 10000050, {f9f7bbd8, 0, bfa15d62, 0}

***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.

Unable to load image ati2cqag.dll, Win32 error 2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for ati2cqag.dll
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ati2cqag.dll
TargetInfo::ReadBusData is not available in the current debug session
TargetInfo::ReadBusData is not available in the current debug session
TargetInfo::ReadBusData is not available in the current debug session
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TargetInfo::ReadBusData is not available in the current debug session
TargetInfo::ReadBusData is not available in the current debug session
TargetInfo::ReadBusData is not available in the current debug session
Probably caused by : ati2cqag.dll ( ati2cqag+6d62 )

Followup: MachineOwner
---------
Brian48 is offline   Reply With Quote
Old Jul 2, 2005, 07:17 PM   #2
the_neon_cowboy
Rage3D Veteran
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,097
the_neon_cowboy is still being judged by the masses


Default

No can't say I have

Look likes the windows kernal didn't load
ntoskrnl.exe is the "NT Kernel & System"

then ati2cqag.dll the ati driver
"Central Memory Manager / Queue Server Module"
then didn't load

Strange....

How long has it been since you've done a format and reinstall ? (Windows
is best with a format every 1-3 months) Are you useing .net 1.1 sp1 +
security patch? All windows updates? Have you ran ANY system tweaker
programs or manually disabled any services? Have any 3rd party ati
tweakers / overclocker programs installed?
__________________
Primary Test System:
Windows XP Professional SP3, ATI X3870 512MB, Intel Q6600 (2.4GHz w/8mb smart cache X 4),4GB of Gskill PC8000,GA-P35-DS3L (rev. 2.0) (P35 + ICH9 Chipset), NEC 20X DVD-RW , OCZ GameXtreme 600W PSU
Secondary Test System:
IN LIMBO


the_neon_cowboy is offline   Reply With Quote
Old Jul 2, 2005, 07:22 PM   #3
Brian48
Rage3D Veteran
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1,215
Brian48 is still being judged by the masses


Default

I've using a fresh ghost image from a recent OS reinstall. Using .NET 1.1 with all the latest updates. No other 3rd party tweaking tools used. Cat A.I. is set at standard. I found that setting it at advanced tends to aggravate the problem.
Brian48 is offline   Reply With Quote
Advertisement (Guests Only)
Login or Register to remove this ad
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X 1950 XTX error logs: GXO Execute BIOS Table Error Stretch AMD Radeon Software Discussion and Support 10 Jun 5, 2007 06:59 AM
how to fix a error opening this message an error has occurred outlook express Microsoft Operating Systems 0 Feb 1, 2004 12:26 PM
Error in Jedi Knight 2 Mulitplayer: Packet Parse error?? orrimarrko AMD Radeon Discussion and Support 9 Apr 1, 2002 12:08 PM
Tribes 2 Error - Error reading PNG file ... - What could it be? All suggestions plz Phoenix_III AMD Radeon Discussion and Support 5 Jun 19, 2001 05:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:25 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright ©1998-2011 Rage3D.com
Links monetized by VigLink