View Single Post
Old Jul 1, 2018, 12:48 AM   #17
t3hl33td4rg0n
env x='() { :;};
 
Join Date: Jul 2012
Location: United States Kent, OH
Posts: 1,727
t3hl33td4rg0n is not someone to be trifled witht3hl33td4rg0n is not someone to be trifled witht3hl33td4rg0n is not someone to be trifled witht3hl33td4rg0n is not someone to be trifled witht3hl33td4rg0n is not someone to be trifled witht3hl33td4rg0n is not someone to be trifled witht3hl33td4rg0n is not someone to be trifled with


Default

Looks like it might be Chrome's internal DNS cache causing the problem?

HTTP Error 0 basically means a connection couldn't be established with the host. Either it couldn't resolve with DNS, or less likely, the host not responding to requests.

As an aside, you can click on each failed entry, which will take you to the network tab and get more information about the request.

Something else you can try:

1. Close all tabs expect 1 being about:blank or net tab page.
2. Clear cache (time: everything), no need to clear anything else.
3. Go to: chrome://net-internals/#dns
4. Clear Host cache.
5. Quit Chrome (Ctrl+Shift+Q)
6. Start up Chrome again
7. Hope it works?
__________________
Gaming Computer: Core i7 3770k | MSI Z77 MPOWER | MSI 1080 Twin Frozr | Acer Predator X34 | 16GB G.SKILL DDR3 PC2100 | Antec DF-85 | Cooler Master Silent Gold Pro 800W | 512GB Samsung 860 EVO | 4TB WDC Black | 4TB HGST
Server: Core i5 4670 | MSI Z87 MPOWER MAX AC | eVGA GTX980 | 8GB G.SKILL DDR3 1866 | Lian-Li V2120X | Corsair RM750 750W | 500GB SSD | 4x 4TB WDC Red
t3hl33td4rg0n is offline   Reply With Quote