View Single Post
Old Apr 7, 2020, 03:56 PM   #2
Higgy10
Moderator
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 7,937
Higgy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling freshHiggy10 kills 99.99% of germs and leaves hands feeling fresh


Default

Quote:
Originally Posted by OverclockN' View Post
Anyone here using Atmos through a home theater system with their PC for Windows use and gaming?

I think it was working (I didn't have to do anything special) in Far Cry 5, but I've uninstalled it already and can't verify. I may install again to check. For Resident Evil 2, my receiver never shows that Atmos is working.

I downloaded the Atmos app for windows and ran the Home Theater setup option, and from that point on it worked every time I loaded up the game. However, after a couple days my PC would boot with no audio at all. The only way to recover was to run the Atmos app setup again. I eventually got disgusted with it and uninstalled the app. The audio didn't work the first time after rebooting, but some troubleshooting led me to an error where it had the wrong sound function chosen for my device (parahprasing from bad memory). Anyway, it's worked perfectly fine since then.

So, my question. Is anybody using Atmos for PC gaming and what did you do to get it to work properly? The Windows app is apparently garbage, and some searching showed a lot of users with the same problem I had.
hmm never tried for gaming yet, didnt even know there were atmos enabled games
__________________
i7 3770k @ 4.7ghz
Asus P8-Z77 WS mobo
8gig Corsair XMS3
CFX 290
Acer Predator x34 21:9
Intel x25-m 80gb ssd and 500gb SSD
2x1tb WD Black in raid0
Higgy10 is online now   Reply With Quote