Rage3D Discussion Area

Rage3D Discussion Area (http://www.rage3d.com/board/index.php)
-   AIW / Multimedia Discussion and Technical Support (http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?f=24)
-   -   When I apply my video source, I go back in config, and it's back at no default (http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33733420)

icebergisonfire Dec 29, 2003 11:23 PM

When I apply my video source, I go back in config, and it's back at no default
 
WHat do I have to do to stop that, and one other thing. It says the Rage Theater Video Capture is unsupported. I have MMC 8.8 and the Cat 3.10 drivers on. I have an All-in-WOnder 9700 Pro

icebergisonfire Dec 30, 2003 12:28 AM

I can run every other tv program PC related, PowerVCR, IUVCR, among others, and they work, abeit, worse that the ATI TV program, what gives?

Killua Dec 30, 2003 11:06 AM

try windvd recorder from intervideo. rocks. its not free but it works great.


All times are GMT -5. The time now is 09:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All trademarks used are properties of their respective owners. Copyright 1998-2011 Rage3D.com