PDA

View Full Version : What's that keyboard command to refresh the screen?


xCLAVEx
May 9, 2006, 11:42 AM
Like the windows screen, NOT the browser. I have a slight problem when exiting a program, sometimes I get graphics corruption. The mouse works fine and it appears it's just in need of refresh. But since I can't see the right click, I don't know what the refresh command is on the keyboard (a quick key like alt+something).

Perky McGiggles
May 9, 2006, 11:46 AM
Ctrl-f5?

Mr_Skinny
May 9, 2006, 12:33 PM
F5 on it's own should do the trick.

Caleb
May 9, 2006, 04:51 PM
There is no such default key. You have to set one up.

chadro
May 9, 2006, 05:19 PM
There is no such default key. You have to set one up.

how?

Syl66
May 9, 2006, 06:13 PM
F5 seems to do the trick for me in firefox. No need to set anything up.

Dave
May 9, 2006, 06:19 PM
ctrl+alt+delete twice.

chocoba65
May 9, 2006, 07:51 PM
F5 seems to do the trick for me in firefox. No need to set anything up.
It also works wonders on the desktop, which is what he was actually talking about :p

Vengeance
May 9, 2006, 07:56 PM
Hey I learned me sumpen......

http://webpages.charter.net/vengeancedws/images/Smilies/The_More_You_Know.jpg

A2597
May 9, 2006, 09:19 PM
ok, stupid question...

when on earth would I need to update the desktop!?!? It's it automatic?

xCLAVEx
May 10, 2006, 06:02 AM
F5 seems to do the trick for me in firefox. No need to set anything up.

I specifically said NOT the browser refresh. The desktop.

xCLAVEx
May 10, 2006, 06:03 AM
It also works wonders on the desktop, which is what he was actually talking about :p

Hmm...it didn't work when I tried it. Odd.

chocoba65
May 10, 2006, 12:11 PM
Hmm...it didn't work when I tried it. Odd.
Well, I forgot to mention that you need to click anywhere on the desktop to give it focus so it can receive the keypress.

Syl66
May 11, 2006, 03:26 PM
F5 also works on the Desktop for me. You must first do as chocoba says.

I never really read your original post, just assumed you meant browser. Never considered anyone would have a need to refresh the desktop. My Bad.

Sundance Kid V2
May 11, 2006, 03:36 PM
f5 for desktop ftw :)